1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor U-16'dan Filizçayspor'a da farklı tarife
Pazarspor U-16'dan Filizçayspor'a da farklı tarife

Pazarspor U-16'dan Filizçayspor'a da farklı tarife

Salı günü U–16 Lig maçında Derepazarıspor'u 20–1 gibi tarihi bir farkla mağlup eden Pazarspor U–16 takımı, bugün de Filizçayspor'u 9–1 yendi.

A+A-

Pazarspor U–16 futbol takımı bugün oynanan karşılaşmada rakibi Filizçayspor’u 9–1 mağlup etti.

Sahada Reşat, Kemalcan, Oğuzhan, Fatih (Berkant), Cemalcan (Yunus), Hamdi, Muhammet (Selim) Yusuf, Ulaş (Gürkan), Mehmet, Muhammet (Gökhan) kadrosuyla mücadele veren Mavi Beyazlıların gollerini ise Oğuz (2), Gürkan (2), Ulaş (1), Gökhan (1), Muhammet (1), Hamdi (1) ve Yusuf (1) kaydetti.

pazarsporu16_01.jpg

Pazarspor altyapı antrenörü İsmail Payal, genç yetenekleri keşfedip Türk futboluna kazandırmayı hedeflediklerini ifade ederek, “Altyapıda şu ana kadar olduğu gibi gelecekte de aynı ciddiyet ve özveriyle çalışmalara devam edeceğiz. Yarınlar için çok umutluyum. Bireysellikten ziyade takım oyunu adına kazandırmamız gereken ne varsa hepsini oyuncularıma aşılıyorum ve şu ana kadar da bu yolda bayağı uzun bir yol aldık.” dedi.

pazarsporu16_02.jpg

pazarsporu16_03.jpg

pazarsporu16_05.jpg

pazarsporu16_04.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum