1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor U-17 Futbol Takımı, Rize Şampiyonu oldu
Pazarspor U-17 Futbol Takımı, Rize Şampiyonu oldu

Pazarspor U-17 Futbol Takımı, Rize Şampiyonu oldu

Pazarspor U-17 Futbol Takımı bugün Ardeşen U-17 takımını Derepazarı'nda oynanan maçta 2 -1 yenerek Rize şampiyonu oldu.

A+A-

Pazarspor U-17 takımı bugün Rize İyidere sentetik sahasında oynanan müsabakada Ardeşenspor ekibi ile karşı karşıya geldi.

Oldukça çekişmeli geçen müsabakanın ilk yarısı 1-1 sona erdi. İkinci yarıda baskıyı arttıran Mavi Beyazlılar, attıkları gol ile müsabakayı 2-1 kazanarak Rize şampiyonu olup bölge finallerinde Rize’yi temsil etmeye hak kazandı.

Bugün takımın iki golü de Bahadır Samet Önder’den geldi. Maçın ardından Pazarspor, şampiyonluk kupasını Rize ASFK Başkanı Ali Çelik’ten aldı.

paz7-015.jpg

Altyapı Menajeri Sadık Biber, altyapı hocaları Selçuk Çavuşoğlu, Bahadır Basa ve Dündar Oral maç sonrası futbolcularla şampiyonluk sevincini birlikte yaşadı.

paz8-014.jpg
 
Pazar Spor U-17 takımının Teknik Direktörü Selçuk Çavuşoğlu "Çok çalıştık, final maçına eksik futbolcularım ile çıktığımız halde yerine oynayan sporcularım onları aratmadı. Rakibimiz olan Ardeşenspor’u final maçında 2 -1 yenerek Rize şampiyonu olduk. Takım ve camia için çok mutluyuz, sporcularımı tebrik ediyorum. Şampiyonada Rize’yi temsil edeceğiz, guruplara gideceğiz. İleriki tarihlerde maçların nerede oynanacağı açıklanacak. İnşallah orada da Şampiyon olarak yolumuza devam ederiz" dedi.

paz6-019.jpg

paz5-026.jpg

paz4-029.jpg

paz3-033.jpg

paz2-041.jpg

paz1-048.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum