1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor U-17'de şampiyonluğunu ilan etti
Pazarspor U-17'de şampiyonluğunu ilan etti

Pazarspor U-17'de şampiyonluğunu ilan etti

Rize grubunda Çaykurspor’u 1–0 yenerek bitime 2 hafta kala en yakın rakibine 4 puan fark atan Pazarspor U–17 takımı şampiyonluğunu ilan etti.

A+A-

U–17 grubu Rize İli şampiyonasında Pazarspor, evinde oynadığı maçta Çaykurspor’u 87. dakikada Kadir Çelik’in attığı golle 1–0 mağlup etti.

Bu alınan galibiyetle en yakın takipçisine dört puan fark atan Pazarspor U–17 ekibi, bitime iki maç kala Rize ilini Türkiye şampiyonasında temsil edecek iki takımdan biri olmayı garantiledi.

u17paz3.jpg

U–17 takımı antrenörü İsmail Payal, bugün oynanan maçta Pazarlı futbolseverlere iyi bir futbol ve kendi gençlerini izleme şansı sunmaktan mutlu olduklarını söyleyerek, “Pazarspor’un geleceği olan çok yetenekli gençlerinin sergiledikleri güzel bir oyun sonrasında Çaykurspor’u 1–0 yenerek hem gruptan çıkan takımdan biri olduk hem de seyircilerimize Pazarspor’un geleceğinin emin ellerde olduğunu gösterdik. Ayrıca yine U–19 takımımızın da salı günü Pazar’da oynayacağı maça taraftarlarımızı bekliyoruz. Bu maçı da kazanmamız halinde U–19 takımımız Play Off’a yükselecek.” dedi.

u17paz1.jpg

ESNAFTAN TAKIMA TATLI İKRAMI

Bu arada ligde aldığı başarılı sonuçlarla taraftarının yüzünü güldüren Pazarspor'a esnaf da ikramlarla moral desteği veriyor. Pazar esnaflarından pideci Muharrem Usta, oyunculara galibiyet sonrası bir tepsi tulumba tatlısı ikram ederek galibiyetlerini tebrik etti.

u17paz2.jpg

Pazarspor altyapı antrenörü İsmail Payal, esnafların moral desteğine teşekkür ederek, oyuncuların motivasyonuna büyük katkı sağladığını belirterek, "idmanlarda maç öncesi ve sonrasında pide gönderen, tatlı getiren ilçemiz esnaflarına ve özellikle pideci Muharrem Usta'ya teşekkür ediyoruz. Bu ilgiye her zaman layık olacağız" diye konuştu.

fotogaleri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum