1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor Ünye'yi ağırlıyor
Pazarspor Ünye'yi ağırlıyor

Pazarspor Ünye'yi ağırlıyor

Ligde aldığı istikrarsız sonuçlarla hedefi zora sokan Mavi Beyazlılar bugün evinde oynayacağı Ünye karşılaşmasında 3 puan mücadelesi verecek.

A+A-

Pazarspor Basın Sözcüsü Erdoğan Pınar ligde kalan 8 maçlarını kulübün onuruna yakışır bir şekilde tamamlayacaklarını belirterek, “Az da olsa umudumuzu devam ettiriyoruz. Herkesin kendisine çekidüzen vermesi gerektiği bir dönemdeyiz. Pazarspor olarak bu süreçte dik duruşumuzu ortaya koyarak mücadelemizi onurlu şekilde devam ettireceğiz. Kalan 8 haftada inanıyoruz ki mücadele anlamında iyi bir performans ortaya koyarsak geçmişteki hedefe yönelik elde edemediğimiz kötü izleri sileriz. Pazarspor hedef takımıdır. Bu anlamda üzerine sorumluluk yüklenen herkesin katkısı gerekiyor.” Dedi
Basın Sözcüsü Pınar Ünye karşısında farklı bir galibiyet hedeflediklerini de kaydederek, “Taraftarlarımıza kendimiz affettirmemiz için başka da bir yol düşünemiyorum. Pazarspor bu grupta maalesef şu anda hiç de hak etmediği bir konumdadır. Bunu temizleyecek olan da oyuncularımızdır. Ünye karşısında iyi futbol ve bol gollü bir galibiyet bekliyoruz. Erzincan maçında kırmızı kart gören Ramazan ile sarı kart sınırını aşan Mücahit bugünkü Ünye maçında forma giyemeyecekler. Taraftarlarımızdan takımlarını şu zor dönemde desteklemelerini bekliyoruz. Ligde konum olarak rahat bir yerdeyiz. Ancak hedef olarak liderle aramızda 9 puana yükselen bir fark var. Her ne olursa olsun mücadelemizin zirve olduğunu düşünerek taraftarlarımızın desteğini sürdürmelerini istiyoruz” diye konuştu.
Bugün saat 14.30’da Pazar İlçe Stadı’nda oynanacak müsabakayı Harun Yücedağ yönetecek. Pazarspor’un muhtemel şu 11 ile mücadele vermesi bekleniyor: Kılıçaslan, Sinan, Emre, Mahmut, Hakan, Erdinç, Hasan, Gökhan, Sadettin, Ozan, Mikail.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız