1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazarspor üst üste 2 dış saha maçı oynayacak
Pazarspor üst üste 2 dış saha maçı oynayacak

Pazarspor üst üste 2 dış saha maçı oynayacak

Deplasmanda Tekirova Belediyespor ile karşılaşacak olan Pazarspor, bugün ilçeden ayrıldı. Hafta içi idmanı terk eden kaleci mahmut maç kadrosuna alınmadı.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Pazarspor, pazar günü (yarın) deplasmanda oynayacağı Tekirova Belediyespor maçının çalışmalarını tamamlayarak bugün Antalya'ya gitti.

Pazarspor Sportif Direktörü Hasan Balta, Tekirova’ya 3 puan için gittiklerini söyleyerek, “Tekirova, bizim 7. deplasmanımız. Kazanmaya gidiyoruz. Çalışmalarımızı kendi evimizde tamamladık. Futbolcuların moralleri gayet yerinde. Bugüne kadar deplasmanda sadece 1 maç kazanabildik. İnşallah bu maçtan 3 puanla dönerek ligde zirve hedefimizi pekiştiririz. Üst üste 2 deplasman maçına çıkıyoruz. Tekirova Belediyespor deplasmanından sonra yine gelecek hafta da İstanbulspor A.Ş. ile de deplasmanda karşılaşacağız. Yarınki maçın ardından Pazar’a dönüp çalışmalarımızı burada tamamladıktan sonra hafta sonu İstanbulspor maçı için yine deplasmana çıkacağız. Tekirova maçında, kart cezalısı Feyyaz ile sakatlıkları nedeniyle kadroya alınmayan Ali Osman ve Selçuk forma giyemeyecekler.” dedi.

pazarspor.20121201164333.jpg

KALECİ MAHMUT KADROYA ALINMADI

Bu arada Pazar'daki son çalışmada yardımcı antrenör Selçuk Yıldırımkaya ile yaşadığı tartışma sonrası idmanı izinsiz terk eden kaleci Mahmut maç kadrosuna alınmadı. Mahmut'la ilgili kararın maç sonrası verileceği öğrenildi.

fotogaleri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum