1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor yeni hocada karar kıldı!
Pazarspor yeni hocada karar kıldı!

Pazarspor yeni hocada karar kıldı!

Geçen yıl opsiyonlu anlaşma yapılan Sinan Bayraktar ile yollar ayrılırken yeni hoca 5 kişilik ekiple iş başı yapacak!

A+A-

Pazarspor'dan yapılan açıklamada, yeni teknik direktör ile anlaşma imzalandığı belirtildi.

Buna göre yeni sezonda Pazarspor teknik direktörlüğünü Tuğrul Metin ve ekibi yapacak.

Antalyaspor A.Ş. U15 ve A2 takımları hocalığı, Tire 1922 spor ile BAL amatör hocalığı, Sancaktepe Belediyespor, Orhangazi spor ve Kemerspor takımlarında da profesyonel takım hocalığı deneyimleri bulunan Tuğrul Metin'in yardımcılığını Azmi İnanıcı, kondisyonerliği İbrahim Ethem Karataş, kaleci antrenörlüğü Hayrettin Öz, maç izleme ve analiz görevini ise Murat Yılmaz yapacak.

Teknik Direktör Tuğrul Metin ilk açıklamasında, “Her iki taraf için de hayırlı uğurlu olsun. Sezon sonunda bir üst lige çıkan bir ekibin başında olmak istiyorum. Köklü bir kulübe geldim. Yıllardır profesyonel liglerde büyük işler yapan Pazarspor’u hak ettiği yerlerde görmek için biz de taşın altına elimiz koyup çalışacağız. Ekip olarak bu zor görevi başaracağımıza inanıyoruz. Hem Pazarspor’a hem bize güzel bir sezon diliyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
14 Yorum