1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor yeni hocasıyla ilk idmanına çıktı
Pazarspor yeni hocasıyla ilk idmanına çıktı

Pazarspor yeni hocasıyla ilk idmanına çıktı

İlk devrenin sonunda hoca değişikliğine giden Pazarspor, yeni hocası Ferruh Özgün ile ilk idmanına çıktı. 

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Cafer Aydın'ın istifasıyla boşalan Pazarspor Teknik Direktörlüğüne getirilen Ferruh Özgün, ilçeye gelerek takımla ilk idmanına çıktı.

pazars1-031.jpg

Pazarspor’u takip ettiğini ve tanıdığını ifade eden Özgün, “Öncelikle her iki tarafa da hayırlı uğurlu olsun. Zaten takip ettiğim bir takımdı. Daha önce birlikte çalıştığımız 3 oyuncum var kadroda. Çok genç, dinamik ve istekli bir takımımız var. Daha doğrusu futbola aç bir takımımız var. Futbolda en önemli şey çok istemek çok arzu etmek.  Her şeye aç olmak; bu grubumuzda o var. Biz de bu başarıya açız. İnşallah bu sene play-off içinde olup play-off ’tan kesinlikle çıkmak istiyoruz. Ben de çalıştığım takımlarda çeyrek final, yarı final, final oynadım 3. Ligde. Son dönemde bunları aşıp inşallah Pazarspor’la beraber bir üst lige çıkmayı çok istiyoruz. Çünkü bu açlığı herkeste hissettim. Tabi çok büyük avantaj herkes için. İnşallah bunu başarırız.” dedi.

pazars3-025.jpg

“Takımı nasıl buldunuz?” sorusuna ise Ferruh Özgün “Çok dinamik ve genç takım.” şeklinde cevap vererek sözlerini şöyle tamamladı: “Tabi şu an ilk idmanımıza çıktık. Yarın çift idmanımız var. Dar alanda oynadığımız için çok net bir şey göremedim. Geniş alanda daha net göreceğiz inşallah. Çarşamba günü Ofspor’la hazırlık maçı yapacağız. Üstüne koyarak gitmemiz lazım. Bazı mevkilerde benim de hissettiğim eksiklikler var onu transferle kapatmamız lazım. Çok oyuncu almaktan öte birkaç tane net oyuncu alıp üstüne koyarak gitmemiz lazım.” 

pazars2-027.jpg

Ferruh Özgün’ün yardımcılıklarını Orhan Anıl ve Korhan Ataaşık, kaleci antrenörlüğü görevini de Mehmet Cömert yapacak.

pazars4-024.jpg

pazars5-014.jpg

..:: Video ::.. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum