1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor yeni sezonda ne yapacak?
Pazarspor yeni sezonda ne yapacak?

Pazarspor yeni sezonda ne yapacak?

Pazarspor Basın Sözcüsü Rıfat Uluşahin, düzenlediği basın toplantısında 2017-18 sezonu hedeflerini anlattı...

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Önümüzdeki hafta başlayacak olan 2017-2018 sezonu öncesinde kamp çalışmalarını tamamlayıp Pazar’a dönen Pazarspor’da Kulüp Basın Sözcüsü Rıfat Uluşahin düzenlediği basın toplantısıyla çalışmalar hakkında bilgi verdi.

ulusahin.jpg

Basın Sözcüsü Uluşahin, bu sezonki yapılanma içerisinde geçen seneden 12 oyuncu ile yollarını ayırırken performanslarından memnun oldukları; Reşat Şen, Egemen Zengin, Taha Batuhan Yayıkçı, Tugay Turhan, Oğuzhan Birben, Fatih Savaş, Kadir Yılmaz Çelik, Mehmet Aytemiz ve Maksut Birben ile anlaşmaya vardıklarını söyledi.

Dış transferde ise 11 oyuncuyu renklerine kattıklarını anlatan Uluşahin, “Bu 9 oyuncumuzun ardından transfer komitemizin yürüttüğü özverili çalışmalar neticesinde dış transferde 11 oyuncu ile anlaşıp sözleşme imzaladık. Bu oyuncuları da ihtiyaç duyduğumuz mevkilere gerçekten Pazar’ımıza ve Pazarspor’umuza yakışacak nitelikte ve kişilikte olmasına özen gösterdik. Yine bu arada Teknik ekibimiz için uzun araştırmalar neticesinde Selahattin Dinçel ile yaptığımız görüşmeler neticesinde anlaştık. Dinçel akademik bilgileri, geçmiş yıllardaki başarıları ile birlikte takımımızı hak ettiği noktaya getirebilecek yetkinlikte olduğuna yönetim olarak inancımız tamdır. Dış transferde Düzcespor’dan Salih Şenbaş, Ceyhanspor’dan Zafer Cansız, Boluspor’dan Emrecan Afacanoğlu, Kozan Belediye’den Altan Aksoy, Adliyespor’dan Önder Akdağ, Pendikspor’dan Caner Alioğlu, Adıyaman’dan Turgay An, Kahramanmaraşspor’dan Fatih Şen, Zonguldak Kömür’den Sinan Uzun, Altınordu’dan Cihat Ateş ve Rizespor’dan Ufuk Boncukçu transferleri ile kadromuzu 20 kişiye tamamladık.” dedi.

Altyapıdaki oyunculara şans tanıma noktasında hocanın vereceği rapor doğrultusunda bazı oyuncuların kampa dahil edildiğini de kaydeden Uluşahin, “Profesyonel olabilme şansı tanımak anlamında, bazı oyuncularımızı kampa götürdük. Eren Ardıç, Mete Karahan, Mert Eren ve Aykut Pehlivanlar’ı kamp süresince denedik ve bunlar hakkında hocamızın raporunu beklemekteyiz. Bunun dışında yine Arhavispor’dan kampımıza katılan Mustafa Özgüney de değerlendirme altındadır. Bu sene Pazarspor’umuzun yeni bir takım oluşturduğu çok açık ve net görünmektedir. Bu yeni takımın da kendini bulması, oturtması için disiplinli çalışma ile beraber zamana da ihtiyaç duyacaktır. Bu konuda da çok hızlı bir şekilde özenli bir çaba sarf edilmiş ve takımın kimyası da oturmaya başlamıştır. Basın toplantımızda takımımızın genel durumunu aktardıktan sonra Pazarspor’u var eden değerlerin başında Pazar’ın ve Rize Halkının geldiğini önemle vurgulamak isteriz. Bu yönde de maçlarımızda çok önemli olan taraftar desteğini arkamızda görmek istiyoruz. Bu desteğe yakışır bir takımı da sahaya süreceğimize inanıyoruz. Play-Off’u, üst sıraları zorlayan daha önceki yıllarda başardığımız gibi bir üst lige çıkacak olan bir takımı taraftarımıza seyrettirmek amacında olduğumuzu ve bunda da inşallah muvaffak olacağımıza yürekten inanıyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum