1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor yenildi, hoca bıraktı
Pazarspor yenildi, hoca bıraktı

Pazarspor yenildi, hoca bıraktı

Pazarspor, sahasında konuk ettiği Kastamonuspor’a kendi kalesine attığı golle 1-0 mağlup oldu. Maç sonrası hoca Mustafa Kalafat görevi bıraktığını söyledi.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
TFF 2. Lig Kırmızı Grup 6. Hafta maçında Pazarspor, sahasında Kastamonuspor’u konuk etti. İlk yarısı golsüz berabere tamamlanan maçta Pazarspor adeta tek kale maç oynasa da rakip kaleci dört net pozisyonda gole izin vermedi ve Pazarspor’a gol şansı tanımadı.

paz1-137.jpg

İkinci yarının 49’uncu dakikasında bir anlık hata sonucu Eyüp Ensar Bozkurt kendi kalesine gol atınca Kastamonuspor sahadan 1-0 galip ayrıldı.

paz4-083.jpg

Ligde 6 haftayı geride bırakan Pazarspor bir türlü galibiyetle tanışamazken 1 puanda ve ligin son sırasındaki yerinde kaldı. Kastamonuspor ise puanını 8’e yükseltti.

paz2-111.jpg

3 gün sonra 28 Eylül Çarşamba günü saat 14:00’da sahasında Mardin’in BAL Ligi ekiplerinden Mazıdağı Fosfatspor ile Ziraat Türkiye Kupası maçına çıkacak olan Pazarspor, hafta sonu 01 Ekim Cumartesi günü saat 14:00’da ise ligin 7. Hafta maçı için Ankara Demirspor deplasmanına gidecek.

kalafat.jpg

KALAFAT SİTEM EDEREK BIRAKTI

Maç sonrası Pazar53 kamerasına konuşan Teknik Direktör Mustafa Kalafat, takıma kimsenin destek olmadığını ifade edip, "Benden bu kadar" diyerek görevi bıraktığını söyledi.
Kalafatoğlu, "Oyuncularım 6 maçtan 5 tanesini harika oynadılar. Benim tepkim burada mülki amir yok mu? Burada Belediye Başkanı yok mu? Burada STK'lar yok mu? Çocuklar burada mücadele ediyor ama Allah'ın bir kulu sahip çıkmıyor. Çocuklar tek başlarına oynuyor. Yeter kardeşim. Bu çoluk çocuğun hakkını niye yiyorsunuz. Zaten para pul yok. Burası da destek vermiyor. Pazar halkı da destek vermiyor. Tamam o zaman benden de bu kadar. Mustafa Kalafatoğlu olarak benden bu kadar. Herkes hakkını helal etsin. Benden bu kadar" ifadelerini kullandı.

Kalafat'ın açıklaması (Video):

paz2-111.jpg

Pazarspor: 0 – GMG Kastamonuspor: 1
Stat:
Pazar İlçe
Hakemler: Lütfullah Aslan, Barış Çiçeksoyu, Çağlar Demirkıran
Pazarspor: Oğuzhan Birben, Oğulcan Enes Demiroğlu (dk 69 Güvenç Usta), Onur Kızıltaş, Eyüp Ensar Bozkurt ( dk 69 Bedirhan Özyurt), Sercan Besler (dk 68 Yağız Aktaş), Metin Güler, İlhan Topatar, Maksut Birben (dk 80 Özgür Kutlu), Önder Selimoğlu, Oğuzhan Eskiköy (dk 89 Eray Yüksel), Erdem Karahan
Yedekler: Yasin Davuş, Mehmet Cansın Çiçek, Başar Çakıcıoğlu, Ahmet Karataş, Hakan Doğru
Teknik Direktör: Mustafa Kalafatoğlu
GMG Kastamonuspor: Eray Birniçan, Şaban Özel, Erman Bulucu, Faruk Öcal, Kadir Keleş (dk 80 İsmail Bilgin), Hakan Olkan, Abdulaziz Solmaz (dk 80 Ramazan Işık), Berkay Samancı, Ayhan Gürbüz (dk 72 Ömer Faruk Yücel), Mehmet Bektaş (dk 67 Mustafa Çaylı), Ergin Keleş
Yedekler: Sefa Mücahid Çirişoğlu, Berkan Turan, Amir Arli, Efe Görgülü, Yasin Başaytaç, Ramazan Keskin
Teknik Direktör: Metin Akpunar
Sarı Kartlar: Oğuzhan, Maksut, Oğulcan Enes (Pazarspor), Şaban, Erman, Eray (Kastamonu)
Goller: dk 49 Eyüp Ensar Bozkurt (K.K.) (Kastamonu)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
34 Yorum