1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor’a gurbetten 2 takviye
Pazarspor’a gurbetten 2 takviye

Pazarspor’a gurbetten 2 takviye

Pazarspor dış transferde Belçika ve Hollanda’dan 2 gurbetçi oyuncuya İstanbul'da Başkan Yangın'ın ofisinde ikişer yıllık imza attırdı.

A+A-

Pazarspor, Belçika 2. Ligi takımlarından RFC Seresien’de oynayan Mikail ince ve Hollanda 2. Lig takımlarından HFC EDO Haarlem’de top koşturan Faruk Yurdakan ile bugün ikişer yıllık anlaşma yaptı.
Pazarspor Kulüp başkanı Hüseyin Yangın’ın İstanbul’daki ofisinde gerçekleşen görüşmelerin ardından her iki oyuncu ile mukavele imzalandı.

 Başkan Yangın bu sezon iyi bir kadro kurup ligde zirve mücadelesi vereceklerini belirterek, “Uzun zamandır devam eden araştırmalarımız neticesinde bugün iki gurbetçi oyuncumuzla anlaşmaya vardık. Mikail, Önder Turacı ile aynı takımda forma giyen, forvete yakın iyi bir sol orta saha oyuncusu. 25 yaşında, Giresunlu bir oyuncu.

Faruk da yine Ümit Milli takımda oynamış, 20 yaşında genç bir yetenek. Yozgatlı aslen kendisi ve santrafor mevkiinde top koşturuyor. Bu iki gurbetçi oyuncunun takımımıza güç katacağına inanıyoruz.” Diye konuştu.
Gökhan Adana Demir’e satıldı
Bu arada Pazarspor’un, 23 yaşındaki ön libero oyuncusu Gökhan Kula, bugün Adana Demirspor ile 2 yıllık mukavele imzaladı.

Gökhan Kula bugün Adana Demirspor Aytaç Durak Tesisleri'nde düzenlenen törenle iki yıllık sözleşmeye imza attı. Adana Demirspor Başkanı Mustafa Tuncel, teknik direktör Levent Eriş'in isteği doğrultusunda Gökhan’ın transfer edildiğini açıkladı.

 Bu arada Emre'nin de üst liglerden istendiği ve satılma ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum