1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor'a alttan takviye
Pazarspor'a alttan takviye

Pazarspor'a alttan takviye

Pazarspor altyapısından 2 kaleci birden bugün A takıma yükseltildi. Son haftalarda hatalı goller yiyen Kılıçaslan gözden çıkarıldı mı soruları kafalara takıldı!

A+A-

Pazarspor altyapısı oyuncularından Vahit Atabey(18) ve Ömürcan Çavuşoğlu(17) bugün tesislerde düzenlenen imza töreniyle A takım kadrosuna alındılar. Her iki oyuncunun da kaleci olması akıllara soru işaretleri getirdi.
Özellikle son haftalarda kaybedilen puanlarda Pazarspor kalecisi Kılıçaslan’ın hatalı goller yemesi bu mevkide değişikliğe mi gidiliyor sorularını akla getirdi.
 Pazarspor 2. Başkanı Erdal Hoşver imza töreninde yaptığı konuşmada 2 yetenekli kalecinin A kadroya katılmasından memnunluk duyduklarını belirterek, “Bu iki oyuncumuzun gelecek yıllarda Pazarspor’a büyük katkılar sağlaması anlamında şimdiden tecrübe kazanmaları ve altyapımızın işlerliğini genişletme anlamında transferleri gerçekleştirdik” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum