1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor'a gelen vuruyor, giden vuruyor!
Pazarspor'a gelen vuruyor, giden vuruyor!

Pazarspor'a gelen vuruyor, giden vuruyor!

2. Lig'den düştükten sonra 3. Lig'de şampiyonluk için hedef koyan Pazarspor, adeta grubun en zayıf halkası durumuna düştü. İçeride ve dışarıda ardı ardına kaybeden Pazarspor, bugün de evinde Erbaaspor'a mağlup oldu!

A+A-

 CENGİZ YILDIRIM 
TFF 3. Lig 2. Grup 12. haftasında Pazarspor ile Erbaaspor Pazar İlçe Stadı'nda bir araya geldi. Karşılaşmayı Erbaaspor 2-1 kazandı.

paz1-030.jpg

Üst üste aldığı farklı mağlubiyetlerle ligde adeta sıradan bir takım hüviyetine düşürülen Pazarspor, bugün de sahasında Erbaaspor'a, 1-0 öne geçtiği maçta 2-1 mağlup oldu.

Çok kötü bir futbol ortaya koyan Pazarspor'un değişik bir kadro ile sahaya çıkmasına rağmen futbol olarak sahada hiçbir varlık gösterememesi, “Bu takıma birisi el değmiş ama elinde kalmış” yorumlarının yapılmasına neden oldu!

paz2-027.jpg

Stat: Pazar İlçe
Hakemler: Gökhan Özbulut, Metin Cebeci, Kasım Oyarçin, Anıl Demireğen
Pazarspor: Fethi Bilgin, İbrahim Demirer, Mert Ege Özeren, Aykut Civelek, Devrimcan Beyaz (65' Hacı Şükrü Çiçek), Mehmet Mert Özkaptan, Mustafa Akpulat, İlhan Faruk Güler (78' Ercan Güneri), Oğuzhan Demirer (75' Mehmet Aytemiz), Maksut Birben, Ali Özgür Basa
Teknik Direktör: Hakan Tecimer
Erbaaspor: Çağrı Tanrıbilir, Tolga Yıldız (86' Hakan Doğru), Yusuf Yağcı (61' Hüseyin Emre Durmuş), Osman Bayrak, Serkan Doğan, Sinan Akaydin, Rıdvan Gökçe, Kudret Kanoğlu, Özkan Yılmaz, İbrahim Çıdamlı (46' Yavuz Odabaşı), Murat Saykal
Teknik Direktör: Hüsamettin Türkkan
Goller: DK 5: Ali Özgür Basa (Pazarspor), DK 45: Tolga Yıldız (Erbaaspor), DK 62: Sinan Akaydin (Erbaaspor)
Sarı Kartlar: DK 30: Yusuf Yağcı (Erbaaspor), DK 38: Maksut Birben (Pazarspor), DK 56: Mehmet Mert Özkaptan (Pazarspor), DK 73: İlhan Faruk Güler (Pazarspor), DK 88: Hüseyin Emre Durmuş (Erbaaspor)

Seyircinin ilgi göstermediği maçta Pazarspor, Erbaa kalecisi Çağrı’nın da büyük hatasından yararlanarak daha maçın 5. dakikasında golü bularak 1-0 öne geçti.

Golden sonra rakip Erbaa, Pazarspro’u adeta sahadan silerek her iki yarıda bulduğu gollerle maçı 2-1 kazandı.

Pazarspor ise haftalardır hem içeride hem de dışarıda kaybettiği maçlarla ligin alt sıralarına demir atarken, bu gidişle Bölgesel Amatör Lig (BAL) için en yakın takım olduğu endişelerine neden oldu.

galeri.gif

ctvl12.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
22 Yorum