1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor'a iş dünyasından destek
Pazarspor'a iş dünyasından destek

Pazarspor'a iş dünyasından destek

Ligde kötü günler geçiren Pazarspor'a, Amerika’da ticaret yapan Pazarlı iş insanı İlker Yüksel ziyarette bulunarak destek oldu

A+A-

ABD'de ticaret yapan ve memleketi Pazar'da da araç kiralama sektörü üzerine işyeri açan iş insanı İlker Yüksel, ligde aldığı başarısız sonuçlarla kötü günler geçiren Pazarspor'a destek ziyaretinde bulundu.

Pazarspor'un önemli bir marka ve gurur kaynağı olduğunu ifade eden iş insanı Yüksel, "Herkesin elini taşın altına sokması ve kötü günler geçiren takımımıza destek olması zaruridir. Bu günlerin geçici olduğuna inanıyorum. Pazarspor kısa zamanda toparlanıp yine ligde başarılı sonuçlar alacaktır. El birliği ile bugünleri atlatacağımıza inanıyorum" dedi.

dest1.jpg

Pazarspor yönetimi de yaptığı açıklamada iş insanı İlker Yüksel'e teşekkür ederek, "Amerika’da iş insanı ve Pazar’da Çay Rent A Car sahibi hemşerimiz İlker Yüksel kulübümüze ziyarette bulundu. Kulübümüze her zaman katkıda bulunan ve yeni katkıları için söz veren Yüksel'e forma verirken aynı zamanda da genel kurul üyesi yapıldı. İlker Yüksel'e destek ve katkıları için teşekkür ederiz.” denildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum