1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor’a Rize’den takviye
Pazarspor’a Rize’den takviye

Pazarspor’a Rize’den takviye

Pazarspor, Çaykur Rizespor’dan 20 yaşındaki genç oyuncu Oktay Gümüş ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşma imzaladı.

A+A-

Pazarspor Tesisleri'ndeki imza töreninde Futbol Şube Sorumlusu Mahmut Naiboğlu ve yardımcısı Hasan Balta da hazır bulundular.
Oktay Gümüş'ü Çaykur Rizespor'dan sezon sonuna kadar 6 aylığına kiraladıklarını söyleyen Hasan Balta, “20 yaşındaki Oktay orta saha oyuncusu. Müdafaa ve hücumda etkili bir ön libero. Umarım başarılı olur ve takımımıza katkı sağlar.” Diye konuştu.


Pazarspor'u forma giymek ve oynamak için tercih ettiğini söyleyen Oktay Gümüş ise yaptığı açıklamada, “Devre arasından sonra zaten Bahattin Güneş hocayla devamlı görüşüyorduk. Onun isteği üzerine Pazarspor'u tercih ettim. İnşallah takım için de benim için de hayırlı olur.” Diye konuştu.
Oktay'ın Antalya'da lig hazırlıklarını sürdüren Pazarspor'un kampına katılacağı belirtildi.

Pazarspor ise Antalya'daki İddaa turnuvasının ilk maçında Yozgatspor'a 3–2 mağlup oldu. Pazarspor'un her iki sayısını da Sadettin kaydetti.. Mavi Beyazlılar kupadaki ikinci maçını Pazar günü İnegölspor ile yapacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum