1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor'da 10 aylık hasret sona eriyor
Pazarspor'da 10 aylık hasret sona eriyor

Pazarspor'da 10 aylık hasret sona eriyor

Pazarspor, 302 günlük hasretin ardından stadına kavuşuyor. Yenilenen stat, Pazar günü Saat 14.00'de oynanacak Pazarspor-Adıyaman 1954 Spor müsabakası ile açılıyor.

A+A-

Pazar İlçe Stadının sezon başı zemin ve tribün yenileme çalışmaları nedeni ile bakıma alınmasının ardından futbol takımı, iç saha maçlarını Hopa ve Rize’de oynuyordu.

pazars1-018.jpg

Zemin yenilemesinin ardından tribün inşası bitmesi beklenmeden yapılan çalışmalar ile stat, maç oynamaya hazır hale getirildi. Maraton tribününde yapılan çalışmalar, oyun alanı ve etrafında yapılan düzenlemeler ile kriterler yerine getirildi. TFF tarafından önceki gün yapılan son denetleme ile Pazar İlçe Stadı kalan iç saha müsabakalarının oynanması için akredite edildi.

pazars4-013.jpg

Pazarspor, 3 Mart Pazar günü Adıyaman 1954 Spor ile saat 14.00’de kendi evinde oynayacağı maç öncesi hazırlıklarını sürdürdü. Yeni stat ve yenilenen zeminde çift kale çalışması yapan ekipte teknik heyet ile futbolcuların bir hayli keyifli oldukları gözlendi.

pazars3-014.jpg

pazars2-017.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum