1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor'da Birinci imzayı attı
Pazarspor'da Birinci imzayı attı

Pazarspor'da Birinci imzayı attı

Pazarspor Teknik Direktörlüğü'ne getirilen Mehmet Birinci bugün tesislerde düzenlenen törenle sezon sonuna kadar anlaşma yaparak imzayı attı.

A+A-

Pazarspor’da Ercan Ertemçöz’ün istifasıyla boşalan Teknik Direktörlüğe getirilen Mehmet Birinci tesislerde düzenlenen törenle imzayı attı. Sezon sonuna kadar görev yapacak olan Birinci’nin Çarşamba günü yardımcı antrenör, kaleci hocası ve maç analizcisiyle birlikte takımla ilk çalışmaya çıkacağı belirtildi. İmza sonrasında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Mehmet Birinci kendisinin hedef adamı olduğunu belirterek, “Ercan hoca fikstürde bize hedefe yakın bir takım bıraktı. Pazarspor’un hedefi olduğu için görevi kabul ettim. Ekstra Play Off için mücadele edeceğiz. Pazarspor grubun bu anlamda en şanslı takımıdır. Şansımızı en iyi kullanacağız. Yönetim bana kadronun hedef için yeterli olduğunu söyledi. Bu nedenle ek bir transfer düşünülmüyor. Oyuncuların bazılarını tanıyorum. Çarşamba günü toplanıp çalışmalara başlayacağız. Lig başlayana kadar da bu kaynaşmayı gerçekleştirip Giresun maçıyla iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz.” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum