1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor’da çifte sevinç
Pazarspor’da çifte sevinç

Pazarspor’da çifte sevinç

Pazarspor Futbol Takımı Antalya kampının son maçında Ş.Urfa'yı 3-1 yenerken basketbol takımı da Erzurumspor'u 87-74 mağlup ederek ikinci galibiyetini aldı.

A+A-

Pazarspor Futbol takımı Antalya kampının son gününde İddaa Kupası'nda Şanlıurfaspor'u 3-1 mağlup ederek Pazar'a döndü. 3 Aralık tarihinde başlayan uzun kamp döneminin son müsabakasını galibiyetle tamamlayan Mavi Beyazlılar'ın gollerini Yasin (2) ve Mikail İnce attı.
Pazarspor Teknik Direktörü Bahattin Güneş, kampın son derece verimli geçtiğini ve lig başlayana kadar kendi tesislerinde çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.
BASKETTE İKİNCİ GALİBİYET
Pazarspor Basketbol Takımı ise M. Akif Pirim Kapalı Spor Salonunda ağırladığı Erzurum Çelebispor'u 87–74 mağlup ederek ligdeki ikinci galibiyetini elde etti. Son derece çekişmeli geçen maçın son periyodunda öne geçen Pazarspor 13 sayı farkla maçı kazanmasını bildi.
TARAFTARA BASKET TOPU DAĞITILDI
Müsabaka öncesi 50 adet basket topu maçı izlemeye gelen taraftarlara dağıtıldı. Ali İsmet Gençer, Bahtiyar Posta, Emre Atabey, Deniz Bayraktar, Murat Kambur, Mert Özden, Yahya Demir, Volkan Yıldırım, M. Kemal Safçı, Muharrem Eren Haşhaş ve M. Akif Başyurt'tan oluşan Pazarspor Basketbol takımı ilk periyotu 21–21 berabere tamamladı. 2. periyotu 37–44 yenik tamamlayan Mavi Beyazlılar 3. periyodu da 61-62 geride bitirdi. Son periyotta taraftarının da desteğiyle önce öne geçen Pazarspor daha sonra farkı açarak maçı 87–74 kazandı. Pazarspor Basketbol takımı son maçında 16 Şubat Cumartesi günü Pazar'da Rize Gençlikspor'u ağırlayacak.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
13 Yorum