1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor'da kötü futbol üzüntüsü
Pazarspor'da kötü futbol üzüntüsü

Pazarspor'da kötü futbol üzüntüsü

Pazarspor Teknik Direktörü Şevki Tonyalı, Çankırı mağlubiyetinin tüm sorumluluğunu üzerine alarak, "Mağlubiyetten çok kötü futbola üzüldük" dedi.

A+A-

Mutlak puan için gittikleri Çankırı deplasmanından hiçbir mazerete sığınmadan mağlubiyeti hak eden bir oyun ortaya koyduklarını ifade eden Teknik Direktör Şevki Tonyalı, “İlk yarı başa baş hatta üstün taraf olmamıza rağmen hırs ve kazanma arzusu önceki maçlarımıza göre yok denecek kadar azdı. Ve neticede ilk yarı 0–0 sona erdi. İkinci yarı ise ilk yarıdaki uyuşukluğu üzerimizden atamadan tamamen amatörce yaptığımız hata zincirleri neticesinde üst üste 2 dakikada 2 gol yiyerek, rakibimizi de moral motivasyon yönünden coşturmuş olduk. Beni asıl üzen sonuç değil, ortaya koyduğumuz performanstır” dedi.
TELAFİ EDİLECEK
Artık bu maçı hiç oynamamış olarak düşünmek istediklerini belirten Tonyalı, “Zira bu kadar kötü oynama lüksümüz olamaz, olmamalıdır. Bir an evvel bu maçı unutup, yaptığımız hatalardan ders alarak, önümüzdeki önem derecesi çok yüksek olan Karabük maçını ne pahasına olursa olsun kazanabilmek adına bütün gücümüzü ve her şeyimizi ortaya koyacağımızdan ve de kazanacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Az sayıda da olsa Ramazan ayına rağmen bizi Çankırı’ya kadar desteklemeye gelen sporseverlerimize böyle bir müsabaka izlettiğimiz için, ben ve ekibim herkesten özür diliyoruz. Maçın faturasını da kendimize kesiyoruz. Demek ki her yönü ile takımımızı Çankırı maçına istediğimiz gibi motive edememişiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
14 Yorum