1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor'da son imza Hüseyin
Pazarspor'da son imza Hüseyin

Pazarspor'da son imza Hüseyin

Pazarspor transferin son gününde dün vekâletle İnegölspor’dan Hüseyin Yıldız’a 2 yıllık sözleşme imzalattı. Hüseyin bugün Pazar’a geldi.

A+A-

Pazarspor, transferin son gününde son transferini tecrübeli futbolcu Hüseyin Yıldız ile yaptı.
son olarak geçen sezon İnegölspor'da forma giyen 25 yaşındaki ortasaha oyuncusu Hüseyin Yıldız, transferin son gününde kendisini mavi beyazlı yapan imzayı attı.


Kulüp binasında bugün basın mensuplarına sembolik imza pozu veren Hüseyin Yıldız'a Transfer Komitesi Üyesi Hasan Balta eşlik etti. Kendisini 2 yıllığına Pazarsporlu yapan imzayı dün vekaletle atan Hüseyin Yıldız, mavi beyazlı takıma gelmekten çok mutlu olduğunu belirterek, “Bundan sonra Pazarspor’un hedefi doğrultusunda takım arkadaşlarımla birlikte çalışacağım. Bu transferde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Pazarspor forması altında başarılı olmak için elimden gelen her şeyi yapacağım” dedi.
Pazarspor Transfer Komitesi Üyesi Hasan Balta, Hüseyin Yıldız’ın tecrübeli bir futbolcu olduğunu belirterek, “Son günde çok isabetli bir transfer yaparak Hüseyin’i renklerimize kattık. Bu transferin hepimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
11 Yorum