1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor'da Ümit Ozan sesleri
Pazarspor'da Ümit Ozan sesleri

Pazarspor'da Ümit Ozan sesleri

Pazarspor Ümit Ozan ile prensipte anlaştı. Bir dönem Pazarspor’da da forma giyen Ümit Ozan Kazmaz, son olarak Akçaabat Sebatspor’da oynuyordu.

A+A-

Pazarspor, Ümit Ozan ile prensipte anlaşmaya vardı. Teknik Direktör Şevki Tonyalı’nın da istediği oyuncu ile görüşen Pazarspor Kulüp Başkanı Hüseyin Yangın, “Kendisi Pazarspor’da oynamak istiyor. Görüşmemiz karşılıklı olarak olumlu geçti. Rakam olarak da anlaşma sağlandığı takdirde imzayı atacak. Ümit Ozan daha önce Pazarspor’da da forma giymişti. Şu anki Teknik Direktörümüz Şevki Tonyalı da o dönemde takım kaptanımızdı. Ümit Ozan bu ortamda hem eski takımı ve hem de kaptanı için mücadele verirse güzel işler yapacağına eminiz. Ayrıca Rize ile de bir köprü kurulması ve çevre ilçelerden taraftar desteğinin sağlanmasına katkı yapacak bir transfer olacak.” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum