1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor'da yaprak dökümü!
Pazarspor'da yaprak dökümü!

Pazarspor'da yaprak dökümü!

Pazarspor’da yönetim kurulunun aldığı karar doğrultusunda forvet oyuncusu Murat İsmailoğlu serbest bırakıldı.

A+A-

Naci GÜVEN - Lig B 4. Klasman gurubunda yer alan Pazarspor’da, devre arasında büyük umutlarla Ünyespor’dan transfer ettikleri Murat İsmailoğlu’nun geldiği günden bu yana bir türlü istenilen performansı sergileyemediğini belirten As Başkan Hasan Telatar, “Zirve yarışından bir hayli uzaklaşmamızdan dolayı takımdaki bazı futbolcular ile yollarımızı ayırmayı uygun gördük. Hocamızla da görüşerek yetersiz gördüğümüz veya yerine oynatarak kazanacağımız gençleri göz önüne alarak böyle bir karar aldık. İlk olarak Murat İsmailoğlu ile yollarımızı ayırdık” dedi.
Mevcut kadrolarına genç oyuncuları takviye ederek mücadele edeceklerini belirten Telatar, “Özellikle Klasman gurubunda istediğimiz sonuçları alamadık. Bu nedenle geleceğin takımını kurmak adına bazı değişiklere gideceğiz. Oyuncularımızın kaliteleri tartışılmaz. Hepsinin mutlaka katkıları olmuştur. Ancak gelecek sezonun takımını şimdiden kurmak istiyoruz. Bu nedenle kadrodaki genç oyuncuları değerlendirmeyi planlıyoruz. Bu şekilde genç futbolcuların takımda kalıp kalamayacağını da görmüş olacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum