1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor’dan bir takviye daha
Pazarspor’dan bir takviye daha

Pazarspor’dan bir takviye daha

Pazarspor, Antalya kampında denediği Kayapınar Belediyesi’nden Ramazan Demirel ile 1,5 yıllık mukavele imzaladı.

A+A-

Antalya kampında İddaa turnuvası maçlarını devam ettiren Pazarspor Yimpaş Yozgatspor"a 4–3 mağlup oldu. İlk yarısı da Yogatspor"un 3–2 galibiyetiyle tamamlanan müsabakada Pazarspor"un gollerinin ikisini Mikail İnce diğerini ise Oktay Gümüş kaydetti.
Pazarspor kupada 7 Şubat Perşembe günü Kırşehirspor ile saat 14.00'de ve son olarak da 9 Şubat Cumartesi günü Şanlıurfaspor ile karşılaştıktan sonra Pazar"a geri dönecek.

Transfer çalışmalarını da sürdüren Mavi beyazlılar kampta bir süredir denenen 22 yaşındaki stoper Ramazan Demirel ile 1,5 yıllık mukavele yaptı. Pazarspor Profesyonel Futbol sorumlusu Hasan Balta Ramazan"ın genç ve gelecek vadeden iyi bir oyuncu olduğunu belirterek, “Kamptaki çalışmalarda göz dolduran ve gelecek vadeden Ramazan"ı hocamızın da oluruyla transfer ettik. Menajer Adem Nebioğlu tarafından kampa getirilen Ramazan"ın faydalı olacağına inanıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız