1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor'dan demokrasi nöbeti
Pazarspor'dan demokrasi nöbeti

Pazarspor'dan demokrasi nöbeti

Pazarspor kafilesi, Pazar Demokrasi Meydanı’nda devam eden demokrasi nöbetine katıldı.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Avanos kampını tamamlayarak çalışmalarına Pazar'da başlayan Pazarspor,  başkan vekili Osman Telatar, yönetici ve futbolculardan oluşan ay yıldızlı forma girmiş ekiple, 15 Temmuz Demokrasi Meydanında devam eden 'Demokrasi Nöbeti'ne katıldı.

pazarspor-011.jpg

Başkan vekili Osman Telatar, Futbol Şube Sorumlusu Doğan İnce, yönetim kurulu üyeleri ve futbolcular; giyindikleri ay yıldızlı forma ile 15 Temmuz Demokrasi Meydanında Demokrasi Nöbeti tutan vatandaşların arasına girerek destek verdiler.

Pazarspor Başkan Vekili Osman Telatar, kamp sonrası Pazar’da çalışmalarına başladıklarını ifade ederek, “Bugün de meydanda demokrasi nöbeti tutan Pazarlı hemşehrilerimizle; ülkemiz, bayrağımız ve demokrasimiz için buradayız” dedi.

Yönetici ve futbolcular da Pazarspor olarak Pazar halkı ile demokrasi nöbetine katılmaktan mutlu olduklarını ifade ettiler.

galeri.gif

video1.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız