1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor’dan diyalog turu
Pazarspor’dan diyalog turu

Pazarspor’dan diyalog turu

Pazarspor heyeti Belediye Başkanı Ahmet Basa ve ilçedeki sivil toplum kuruluşlarına diyalogların artırılması, destek sağlanması amacıyla bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

A+A-

Pazarspor Başkan Vekili Mustafa Taşkın, Sportif Direktör Ramazan Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkan'ı Ahmet Basa'yı makamında ziyaret ederek, takımın genel durumu hakkında istişarede bulundu.

belediye1-003.jpg

Başkan Basa ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Pazarspor ilçemizin en büyük tanıtım kaynağı. Ülkenin dört bir köşesinde ilçemizin adını duyurmakta ve bizleri gururlandırmaktadır. Her zaman Pazarsporumuz’un yanında olmaya devam edeceğiz. İnşallah takımımız daha güzel yerlere gelecektir" diye konuştu. 

esnafsanatkar5.jpg

Pazarspor heyeti, Ticaret Odası Başkan'ı Neşet Çakır, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan'ı Turgut Yaşar Sağbaş, Şoförler Odası Başkan'ı Osman Yüksel, Minibüsçüler Kooperatifi Başkan'ı İbrahim Benkli, Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkan'ı Ekrem Kılıç, Pazar Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkan'ı Nihat Kantoğlu, Muhtarlar Derneği Başkan'ı Ali Rıza Avcı’ya ziyaretlerde bulundu.

kooperatif2.jpg

Başkan Vekili Mustafa Taşkın ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada, “Göreve gelmemizin ardından takımın içerisinde bulunduğu sıkıntılı durum nedeni ile sürekli aklımızda bulunan ama bir türlü gerçekleştirmeye fırsat bulamadığımız sivil toplum kuruluşlarımız, esnaflarımız, vatandaşlarımız ve camiamız ile buluşmalar, ziyaretler yapma düşüncelerimizi gerçekleştirmeye başladık. Yaptığımız ziyaretlerde takımın gidişatı ve durumu hakkında bilgi verirken karşılıklı olarak bundan sonra neler yapabileceğimiz hakkında görüş alışverişinde bulunuyoruz. Tüm oda başkanlarımıza ilgileri nedeni ile teşekkür ediyoruz. Bir tane Pazarsporumuz var ve tüm ilçenin ortak paydası olan takımımızı daha iyi yerlere taşımak içinde bundan sonra herkes ile fikir alış verişi içerisinde olamaya devam edeceğiz. Ziyaretlerimiz önümüzdeki günlerde devam edecek" dedi. 

mibus3.jpg

muhtar4-004.jpg

soforlerodasi8.jpg

ticaretsanayi7.jpg

esnafkefalet6.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum