1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor'dan Emniyet'e ziyaret
Pazarspor'dan Emniyet'e ziyaret

Pazarspor'dan Emniyet'e ziyaret

Pazarspor 2. Başkanı Dinçer Hasanoğlu, Pazar İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kavruk'a makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

A+A-

Pazarspor Kulübü 2. Başkanı Dinçer Hasanoğlu, ilçe emniyet müdürü Mustafa Kavruk'u makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Müdür Kavruk'un spora ve sporcuya olan ilgisini bildiklerini belirten Hasanoğlu, “İlçemizde görev aldığı günden beri spora ve sporcuya olan katkılarını bildiğimiz değerli emniyet müdürümüzün özellikle Pazar Spor Turnuvası'nda da büyük emekleri oldu. Pazar ilçemizin belki de tek sosyal aktivitesi Pazarspor ve dolayısıyla da sportif etkinliklerdir. Bu anlamda da emniyet güçlerimiz sporun kendi kuralları içerisinde kalması anlamında önemli bir misyonun tamamlayıcısı durumundadır. Zaman zaman spor sahalarımızda yaşanan istenmeyen olaylarda da emniyet güçlerimiz zor şartlarda huzurun temini için çaba göstermektedirler. Bu anlamda sayın müdürümüzü makamında ziyaret edip hem çalışmalarında başarılar diliyor hem de gayret ve duyarlılıklarından ötürü teşekkür ediyoruz” dedi.

Pazar İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kavruk da Pazarspor Kulübü 2. Başkanı Dinçer Hasanoğlu'na teşekkür ederek, “Spor, gerçek manada icra edildiğinde dostluk ve kardeşliğin pekişmesinde en büyük araçtır. Kitlelerin bir araya geldiği, heyecanın yükseldiği anlarda bazı istenmeyen olaylar sporun güzel yanını gölgeleyen eylemelerin ortaya çıkmasına neden olmaktadır. Polis, hiçbir zaman kendisine ihtiyaç duyulmasını istemez. Ancak, huzurun ve asayişin temininde de her zaman yasaların kendine verdiği yetki çerçevesinde fedakârlıkla görevini icra eder. Pazar'da önemli bir sosyal aktivite olarak öne çıkan Pazarspor'a başarılar diliyoruz.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız