1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor'dan futbol turnuvası
Pazarspor'dan futbol turnuvası

Pazarspor'dan futbol turnuvası

Pazarspor Kulübü tarafından kurumlar arası futbol turnuvası düzenleniyor. 30 Nisan'da başlayacak turnuva için 15 Nisan'a kadar başvuru yapılacak.

A+A-

Naci GÜVEN - Organizasyonunu Pazarspor’un yapacağı kurumlar arası bir futbol turnuvası düzenleneceği bildirildi. Turnuvanın 30 Nisan ile 19 Mayıs tarihleri arasında oynanacağı ve müsabakaların da Pazarspor Suat Karabekir Spor Eğitim Merkezi sentetik sahasında yapılacağı belirtildi.
Pazarspor İktisadi İşletmeler Sorumlusu Mustafa Biber, turnuvaya katılmak isteyen kurum ve kuruluşların 15 Nisan tarihine kadar başvuru yapmaları gerektiğini belirterek, “Katılım formları Pazarspor Suat Karabekir Eğitim Merkezi’nden temin edilebilir. Kurum ve kuruluşları kaynaştırma, mesai, saatleri dışında sosyal bir aktivite sağlamayı amaçladığımız turnuvayı geleneksel hale getirerek her yıl tekrarlamayı düşünüyoruz. Başvuruda bulunacak kuruluşların yeterli sayıyı bulamamaları halinde dışardan uygun görülebilecek 2 oyuncu alma hakkı olacak.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum