1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor'dan horonlu kutlama
Pazarspor'dan horonlu kutlama

Pazarspor'dan horonlu kutlama

Pazarspor, Araklı galibiyetiyle liderliğe yükseldi, futbolcular sahada horon tepti. İşte başkan ve hocanın maç sonrası açıklamaları ile oyuncuların coşkusu:

A+A-

Pazarspor’un Araklıspor’u 3-1 mağlup ederek liderliğe yükselmesi camiayı sevince boğdu.

Maç sonunda stat hoparlörlerinden tulum sesi yükselirken futbolcular da statta horon oynadı.

Galibiyet coşkusunu taraftarıyla yaşayan mavi beyazlılar, liderlik haberi gelince ikinci sevinci yaşadı.

24410

Maçla ilgili değerlendirmelerde bulunan Pazarspor Kulüp Başkanı Mustafa Taşkın, elde ettikleri galibiyet sonrası grupta liderliğe yükselmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Çok güzel bir mücadele oldu. Skor çok güzel. Geçen hafta da deplasmanda Yozgatspor’u yine son dakikalarda bulduğumuz gollerle 3–1 yenmiştik. Burada da aynı, son 10 dakikada bulduğumuz gollerle galip geldik. Bu da maçın 90 dakika olduğunu gösteriyor. Tüm futbolcularımı alınlarından öpüyorum. İyi mücadele verdiler." diye konuştu. 
24408
"İlk yarı biraz rakibe uyduk, düşük tempo oynadık."
şeklinde konuşan Taşkın, "Hızlı oynadığımızda bizim tempomuza hiç kimse yetişemiyor. Bütün camiamıza, bize Ankara’dan İstanbul’dan tüm Türkiye’den destek veren taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Liderlik koltuğuna oturmamızı hep beraber kutluyorum. İnşallah devamında da tüm camianın maddi ve manevi desteklerinin devamını diliyorum. Bu destek devam ettiği müddetçe Play Off’a çıkmak için elimizden geleni yapacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde kenetlendiğimizde ben inanıyorum ki bu takım çok şeyler yapacaktır.” dedi.
24409
Pazarspor Teknik Direktörü Ali Kemal Bakoğlu da yaptığı açıklamada, adım adım hedefe doğru yürüdüklerini ifade ederek, “Sezon başında söylemiştim, bu takım zirveye adım adım gidecektir. Şu anda hedeflediğimiz konuma geldik. Biz içerde de dışarıda da aynı sistemle oynuyoruz. Hiçbir zaman ben tek forvete dönmedim. Hatta bu maçta 4 forvetle oynadık. Bugün destek daha fazlaydı ama takımımız ve başkanımızla beraber ekip olarak ben bu stadı dolduracağım. Pazarspor’un tesis bakımından olsun, futbolcu kalitesi, beslenmesi olsun; imkânları çok iyi. Biz çok iyi çalışıyoruz. Oyuncularımız işlerini keyifli yaptıkları için çok mutlu oluyorlar. Ben de onlarla mutlu oluyorum. Pazarspor bir marka, önümüz açık. Pazar halkı bu takımla övünebilir. İyi bir takımları var. Coşkunun ilerleyen haftalarda daha da artacağından eminim.” şeklinde konuştu.

Son dakikalarda atılan gollerin tesadüf olmadığını söyleyen Teknik Direktör Bakoğlu, “Biz çok iyi çalıştık. Elimizde çok genç ve coşkulu bir kadro var. Biz iyi çalışıyor, iyi istirahat ediyor ve iyi besleniyoruz. Yani bu takımın koşmaması imkânsız. Sezon başı söylemiştim, aynı şeyi söylüyorum: çok ideal bir takımız. Takımıma güvendiğim için büyük konuşuyorum. Ünye’yi Ünye’de yenebilirdik. Yozgat’ı, Kastamonu’yu yendik. Haftaya da yenmek için gideceğiz. Gümüşhane maçında final oynayacağız. Bu takım arkasına bakmadan gitmek zorunda ve gidecek de. Çocuklarla konuştum. Şu resminizi en üste asın dedim. Hak ediyorsunuz dedim. Maç konuşmasında bunları söyledim. Bunlar hak ettiler. Bu resmin daha, aşağı inmemesi için onlar daha fazla çalışacaklar, biz daha hazır olacağız, Pazar halkı daha çok destek verecek, ben bunlara inanıyorum. Bu stat Pazarspor’un şampiyon olduğu sene gibi dolacak.” dedi.

vid.jpg HABERİN VİDEOSU:

 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
17 Yorum