1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor'dan kaynaşma yemeği
Pazarspor'dan kaynaşma yemeği

Pazarspor'dan kaynaşma yemeği

Pazarspor'un yeni yönetim kurulu tarafından düzenlenen kaynaşma yemeğinde biraraya gelen camiadan tek ses çıktı; "Birlikten güç doğar"

A+A-

Hızır TONYALI & Naci GÜVEN
Pazarspor’un yeni Yönetim Kurulu, çay üreticileri, fabrika işçileri, taraftarlar ve muhtarların da davet edildiği kaynaşma yemeğinde bir araya geldi.





Pazarspor Kızkule Tesislerindeki yemekte ilk konuşmayı yapan Pazarspor Basın Sözcüsü Turan Tan, yeni yönetimin öncelik vereceği konuların başında, tabanın sesini dinleyecekleri bu tür toplantıların devamlılığını sağlamak geldiğini ifade ederek,
 “Geçmiş yönetimdeki arkadaşlar büyük gayretlerle bu takımı 2. ligde hedefe oynatan bir ekip haline getirdiler. Bundan sonraki yönetimde ise bizler de daha iyiyi yakalama adına bu tür kaynaşma toplantılarını devam ettirerek kulübümüze sahip çıkma, destek verme noktasında herkesin aynı sorumluluğu taşıması için çaba sarf edeceğiz." dedi.

Bu ilk kaynaşma toplantısında gördükleri ilginin kendilerini umutlandırdığını da ifade eden Basın Sözcüsü Tan, "İlerleyen zamanda aynı şekilde kaynaşma toplantılarımızı devam ettirmek arzusundayız” diye konuştu.
 Basın Sözcüsü Turan Tan’ın ardından bir konuşma yapan Pazarspor Eş Başkanı Neşet Çakır da, Ankara’daki işlerini bu kaynaşma yemeği dolayısıyla bırakarak Pazar’a geldiğini belirterek, “Görüyorum ki Pazarspor için ilçemizde herkes yüreğinde büyük umutlar taşıyor. Büyük bir heyecan ve sevgi görüyorum. Bu duyguları devam ettirdiğimiz müddetçe Pazarspor’un bileğini kimse bükemez.” Diye konuştu.
 Daha sonra söz alan Melyat Çay fabrikası Sendika Başkanı Metin Posta, 20 yıldır Pazar’da ilk defa böyle bir kaynaşma gecesi düzenlendiğini belirterek, “Bu güzel gece beni de heyecanlandırdı. Pazarspor içimizdeki coşkunun sesi olmuştur. Devamının gelmesini diliyorum” dedi.

Pazar Çay Fabrikası Sendika Başkanı Davut Bakoğlu, Muhtarlar adına Mustafa Memoğlu ve üreticiler adına da Atom Yüksel yaptıkları konuşmalarda Pazarspor’un ilçedeki sosyal hareketin başlangıç noktası olduğuna vurgu yaparak bu tür kaynaşma toplantılarının mutlaka devam ettirilmesi gerektiğini vurguladılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum