1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor'dan taraftara çağrı
Pazarspor'dan taraftara çağrı

Pazarspor'dan taraftara çağrı

Pazarspor Başkanı Hüseyin Yangın, Lider Karabük ile Pazar günü ligdeki dönüm maçlarını oynayacaklarını belirterek taraftarlara çağrıda bulundu.

A+A-

Pazarspor Kulüp Başkanı Hüseyin Yangın Lider Kardemir Karabükspor ile yapacakları müsabakanın takımın ligdeki hedef anlamında rotasını da belirleyeceğini belirterek, “Çankırı maçını saymazsak şimdiye kadar ortaya konan performansımız iyidir. Ancak ligde zirve mücadelesi yapan takımımızın rotasını net olarak ortaya koyacak bu müsabakadan mutlaka puanla ayrılmak zorundayız. İlk yarının son 3 maçında en az 7 puan toplarsak lider olarak 2. yarıya başlarız. Bu da sezon başında ortaya koyduğumuz hedefe ulaşmış olduğumuz anlamına gelir. Takımımız bu ligin üstünde bir standarttadır. Yeter ki günümüzde olalım. Ancak rakibimiz de bu grubun en iyi takımıdır. Kesinlikle disiplinli ve akıllı bir oyunla sonuca gidebiliriz. Evimizde oynamanın avantajını çok iyi değerlendirmek zorundayız. Sezonun final maçı olarak da değerlendireceğimiz bu karşılaşmada Pazarspor taraftarlarına büyük işler düşüyor. Sadece Pazar’dan değil Rize merkez ve ilçelerden de maçı izlemek üzere geniş bir taraftar kitlesinin ilgi göstereceğini umuyoruz. Bilet fiyatları en alt limit olan 2 YTL’den satılacak. Bunun altında bir rakamı yasal olarak veremiyoruz. Tribünlerin tamamen dolması ve 90 dakika boyunca ortaya konacak yoğun destek, rakibin konsantrasyonunu etkileyeceği gibi takımımızın da gerçek gücünü sahaya yansıtması anlamında büyük bir motivasyon sağlayacaktır. Bu müsabaka çok önemli. Gün, Pazarspor’a destek zamanıdır. Pazar günü saat 15.00’de ilçe stadımızda oynanacak karşılaşmada taraftar desteğinin çok yoğun bir şekilde sağlanmasını bekliyoruz.” Diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum