1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor'dan transfer atağı
Pazarspor'dan transfer atağı

Pazarspor'dan transfer atağı

Pazarspor dış transferde Rizespor’dan Fatih ile 2 yıllık mukavele imzalarken Çorumspor’dan Burak ile de anlaşmaya vardı.

A+A-



Alınan bilgiye göre geçen yıl kiralık olarak Pazarspor’da oynayan Fatih Gültekin ile anlaşmaya varan Mavi Beyazlılar genç oyuncuya 2 yıllık sözleşme imzalattı.
Pazarspor eş başkanı Neşet Çakır, Fatih’in gelecek vadeden bir oyuncu olduğunu belirterek, “Geçen yıl kiralık olarak Rizespor’dan almıştık. Pazarspor’a çok çabuk alışan Fatih’i gelecek vadeden bir oyuncu olarak gördüğümüz için kendisiyle 2 yıllığına anlaşarak takımımıza kazandırdık.” Dedi. Fatih’in yarın Havza kampına katılacağı ifade edildi. 
Geçen yıl kiralık olarak forma giydiği Pazarspor ile 2 yıllık mukavele imzaladığı için mutlu olduğunu ifade eden Fatih Gültekin de, "Gerçekten de çok güzel bir arkadaşlık ortamımız oluştu. Bu yıl da hedefe oynayacak bir kadro kuruldu. Yeniden Pazarspor ile anlaştığım için çok mutluyum" diye konuştu.
Bu arada Başkan Hüseyin Yangın’ın özellikle alınmasını istediği ve sözleşmesindeki bazı problemler nedediyle transferi gerçekleşmeyen Çorumsporlu oyuncu Burak Küçüköner ile de anlaşma sağlandığı belirtildi. Futbolcu ile yapılan görüşmeler neticesinde tüm pürüzlerin ortadan kalktığı ve süper bir sol ayağa sahip olan genç oyuncunun Perşembe günü Havza kampına katılacağı belirtildi. Burak Küçüköner, geçen yıl Pazarsporlu Ozan ve Fatih ile birlikte Milli Takım seçmelerine katılmış ve Başkan Hüseyin Yangın tarafından beğenilerek Mavi Bayazlı takıma kazandırılması için çalışma başlatılmıştı. Bu yıl sözleşmesi sona eren oyuncunun menajeri ile bir problem yaşandığı ve bu nedenle de transferinin geciktiği belirtildi. Pürüzlerin ortadan kalkmasıyla sol ayağını çok iyi kullandığı belirtilen Burak'ın pazarspor ile anlaşmaya vardığı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum