1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. PAZARSPOR'DAN ÜÇLÜK ATIŞ!
PAZARSPOR'DAN ÜÇLÜK ATIŞ!

PAZARSPOR'DAN ÜÇLÜK ATIŞ!

Evinde 1461 Trabzon ile karşılaşan Pazarspor, maçın başında bulduğu golü son dakikaya kadar muhafaza edip önemli bir 3 puanı daha hanesine yazdırdı...

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
TFF 3. Lig 2. Grup 8. haftasında Pazarspor ile 1461 Trabzon Pazar İlçe Stadı'nda bir araya geldi. Karşılaşmayı Pazarspor 1-0 kazandı.

pazarspor2017-18-001.jpg

Stat: Pazar İlçe
Hakemler: Volkan Şeker, Metin Cebeci, Emre Dursun, Muharrem Mert Kabak
Pazarspor: Salih Şenbaş, Emrecan Afacanoğlu, Egemen Zengin, Taha Batuhan Yayıkcı, Ufuk Buncukçu, Fatih Şen, Turgay An, Önder Akdağ (67' Altan Aksoy), Maksut Birben, Cihad Ateş (82' Sinan Uzun), Mahmut Caner Alioğlu (44' Kadir Yılmaz Çelik)
Teknik Direktör: Selahaddin Dinçel
1461 Trabzon: Ogün Çebi, Rasimcan Değirmenci, Aykut Civelek, Semih Karadeniz, Yunus Emre Çakır, Melih Kabasakal (56' Ali Han Aydın), Savaş Çakır (86' Ahmet Eren), Yağızcan Erdem, Aykut Sevim, Ali Han Tunçer, Mahmut Şeker (75' Furkan Tütüncü)
Teknik Direktör: İlker Erdem
Gol: DK 12: Turgay An (Pazarspor)
Sarı Kartlar: DK 18: Taha Batuhan Yayıkcı (Pazarspor), DK 73: Turgay An (Pazarspor), DK 78: Cihad Ateş (Pazarspor), DK 90: Ali Han Aydın (1461 Trabzon)

paz4-024.jpg

Pazarspor liderlik yolunda önemli bir galibiyet aldı.

paz1-043.jpg

1461 Trabzonspor'u konuk eden Mavi Beyazlı ekip, 12. dakikada Turgay'ın attığı golle 1-0 öne geçti.

paz3-028.jpg

Sağanak yağmur altında ağır bir zeminde oynanan maçın kalan dakikalarında her iki takımın çabası başka gol getirmedi ve maç Pazarspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

paz2gol.jpg

Maç sonrası Pazar53 kamerasına konuşan Pazarspor Teknik Direktörü Selahattin Dinçel, futbolcularını tebrik ederek, "İyi bir galibiyet aldık. Saha zemini futbol oynamaya müsait olmasa da oyuncularımız çok iyi mücadele verdiler. Bu tür maçlar zor geçer. Nitekim zor bir maç oynadık. Kazandığımız için mutluyuz" dedi.

fks8-001.png

İşte maç sonrası görüntüler ve Teknik Direktör Dinçel'in açıklamalarının tamamı: 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
16 Yorum