1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor'dan üçlük atış
Pazarspor'dan üçlük atış

Pazarspor'dan üçlük atış

Pazarspor, eski futbolcusu ve hocası Kadir Kar'ın çalıştırdığı Yeni Nazillispor ile evinde oynadığı maçta tek golle 3 puanı alan taraf oldu.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
TFF 2. Lig Beyaz Grup 21. Hafta karşılaşmasında Pazarspor, ligin ilk devresinde deplasmanda 1-0 mağlup olduğu Nazilli Belediyespor ekibini bu kez sahasında konuk etti.

paz1-122.jpg

İlk yarısı golsüz berabere tamamlanan maçta Pazarspor’a galibiyeti getiren gol 59’uncu dakikada kazanılan penaltıyı gole çeviren Hüseyin Eray Karataş’ın ayağından geldi. Hüseyin Eray bu sezon takımdaki 7’nci golünü kaydetti. Öte yandan Nazilli ekibinde forma giyen 20 yaşındaki Rizeli futbolcu Hasan Yurtseven de 80 dakika eski takımına karşı oynadı. Çaykur Rizespor altyapısında yetişen Hasan, daha sonra Pazarspor’a geçmiş, Gaziantep Futbol Kulübüne transfer olduktan sonra bu kulüp tarafından geçen sezon Kozanspor’a, bu sezon ise Nazilli Belediyespor’a kiralanmıştı.

paz2-100.jpg

Ligin ilk devresinde üst üste aldığı galibiyetlerle iyi bir çıkış yakalayan ve 2’nci sıraya kadar yükselen ancak son haftalarda düşüşe geçerek son 4 maçında ise puan alamayan Pazarspor mağlubiyet serisine beşinci maçta dur dedi ve 25 puana ulaşarak 10’uncu sıraya yükseldi. Nazilli Belediyespor ise 28 puanda kaldı.

paz3-084.jpg

Pazarspor, 26 Ocak Çarşamba günü saat 13:00’da oynayacağı 22. Hafta karşılaşmasında Ankara Demirspor deplasmanına konuk olacak. Pazar ekibi ligin ilk devresinde rakibini sahasında 3-2 mağlup etmişti.

paz4-072.jpg

Stat: Pazar İlçe
Hakemler: Enver Aydın, Ramazan Ufuk Avdaş, Oğuzhan Yiğit Karpuz
Pazarspor: Tunahan Dikişci, Kadir Kaan Yurdakul, Mehmet Kuruoğlu, Erkan Çam, Mehmet Demirözü, Hüseyin Eray Karataş (dk 83 Berk Kervamkıran), Oğuzhan Demir, Muhammed Emin Balcılar, Uğur Can Semizoğlu (dk 76 Birkan Yılmaz), Muhammed Yıldırım (dk 69 Atakan Ekiz), Feyyaz Aydil (dk 83 Okan Sarı)
Yedekler: Muhammet Çavuşoğlu, Burak Özdemir, Muhammet Nişancı, Burak Taşdemir, Oğuzhan Eskiköy, Erdem Karahan
Nazilli Belediyespor: Zekeriya Topayan, Ebu Sıddık Çelik (dk 72 Cemal Şener), Onur Demir, Selçuk Hakalmaz, Koray Baykara, Mert Er Estik, Mert Çapar, Mehmet Özdıraz (dk 46 Bünyamin Karataş), Fatih Üge (dk 65 Aytaç Deniz), Hasan Yurtseven (dk 80 Ahmet Gökbayrak), Muhammet Ali Aydın
Yedekler: Yunus Emre Genç, Mehmet Ersavaş, Emre Toptan, Cenk Alptekin, Hasan Demir, Talha Cevahiroğlu
Sarı Kartlar: Kadir Kaan, Muhammed, Feyyaz, Muhammed Emin (Pazarspor), Ebu Sıddık, Fatih, Onur, Koray, Aytaç, Mert Er (Nazilli Belediye)
Gol: dk 59 (Pen) Hüseyin Eray Karataş (Pazarspor)

pazars5-018.jpg

pazars6-011.jpg

pazars7-011.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum