1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarsporlu eski futbolcular hasret giderdi
Pazarsporlu eski futbolcular hasret giderdi

Pazarsporlu eski futbolcular hasret giderdi

Pazarsporlu eski futbolcular; birlik, beraberlik ve dayanışma yemeğinde bir araya geldi

A+A-

İstanbul’da düzenlenen etkinlikte Pazarspor’un bir dönemine damga vurmuş eski futbolcular bir araya gelip hasret giderdi.

Stoper Bahtiyar Aksu (1976-79), libero Kadir Sami Çillioğlu (1980-91), sol açık Atilla Yıldırım (1975-79), sağ açık Mehmet Özkan Basa (1975-79), Kaleci Şaban Ali Arslan (1982-86), orta saha Azmi Dizman (1980-87), forvet Ş. Ali Biber (1980), stoper Alper Taş (1982), maestro Ali Biber (1982), orta saha Yener Akpulat (1982), orta saha Mustafa Kemal Balta (1976-84) ve sağ bek İhsan Şafak Balta İstanbul Beylerbeyi’nde bir araya gelerek hasret giderdiler.

Pazarspor’un başarısı ve kente yeni heyecanlar katmak için her zaman ve her şartta fedakarlık yapmaya hazır olduklarını ifade eden Pazarspor sevdalısı eski futbolcular; sık sık bir araya gelerek Pazarspor için yeni fikir ve projeler geliştirmenin önemine vurgu yaptılar.

pazarspor-eski1.jpg

BAŞKAN ADAYI ŞAFAK BALTA EFSANE FUTBOLCULARI BULUŞTURDU
Pazarspor efsanesinin oluşumunda emeği geçen futbolcular Pazarspor Başkan Adayı Şafak Balta’nın öncülüğünde bir araya geldi.

Yaklaşık 30 yıldır profesyonel liglerde mücadele eden Pazarspor’un bu başarısında çekirdek kadrosu olarak büyük pay sahibi olan efsane futbolcular takım arkadaşları Başkan Adayı Şafak Balta’nın da katılımıyla FİKİR KLÜBÜ projesi çerçevesinde Pazarspor’un geleceğine dair görüşlerini paylaştılar.

Süper ligin büyük kulüplerinde dahi pek rastlanmayan bu birlikteliğin kazananının Pazarspor olacağı konusunda hemfikir olan efsaneler eski anıları yad ederken uygulamaya konulacak her projede Pazarspor emekçileri ve sevdalıları olarak seve seve yer alacaklarını belirtirken altyapıya, gençlere ve yörenin çocuklarına yapılacak her yatırımın gönüllü temsilcisi olacakları konusunda fikir birliğine vardılar.

Pazarspor’un efsane futbolcularından Mehmet Basa, Bahtiyar Aksu, Kadir Sami Çilli, Atilla Yıldırım, Ali Biber, Yener Akpulat, Ş. Ali Biber, Alper Taş, Azmi Dizman, Şaban Ali Aslan, Mustafa Kemal Balta’nın yanı sıra yöneticilik yapmış Ekrem Azaklı, Uğur Balta ve Hüseyin Üst'ün bir araya geldiği FİKİR KULÜBÜ yemeğinde bir konuşma yapan Şafak Balta, kişilerin değil görüşlerin öne çıktığı; spor kültürü ve bilimin, teknolojinin ön ayak olacağı, paylaşımcı, katılımcı, akademik ve gençlere önem veren, maddi sorunu olmayan; mücadele ettiği her branşta iddialı olacak, vereceği sosyal mesajlarla da her sporsever tarafından takip edilecek, bünyesindeki her sporcusunun kültürel bilincini artıracak örnek spor kulübü olarak PAZARSPOR markasını öne çıkaracaklarını; bu konuda da diğer paydaşlar kadar en büyük desteği eski takım arkadaşlarından alacağını, ulaşamadıkları arkadaşlarının da dahil olacağı daha kapsamlı bir aile toplantısını ileriki tarihlerde gerçekleştireceklerini belirtti. 

Bu etkinlik ve katılımcı projelerle ilgili memnuniyetlerini belirten efsane futbolcular, eski anıları tekrar yaşarken Pazarspor için her daim hazır olduklarını belirterek sezon açılışında efsane kadro olarak sahada yer alacakları konusunda sözleştiler.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum