1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor'u kurtarma yönetimi işbaşında
Pazarspor'u kurtarma yönetimi işbaşında

Pazarspor'u kurtarma yönetimi işbaşında

İlk yarıyı küme düşme hattında bitiren Pazarspor'da yönetim olağanüstü kongreye gitti. Bugün yapılan kongrede yönetim kurulu yenilenerek görevine başladı.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
RAMAZAN YILDIRIM

Pazarspor Olağanüstü Genel Kurulu Pazarspor Tesislerinde geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

pazars1-016.jpg

Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, kongre üyeleri, Pazarspor taraftarlarının katılımıyla gerçekleşen kongrede konuşan Başkan Hüseyin Yangın, “Sezona şampiyonluk veya Play Off hedefiyle başlamıştık. Ama geldiğimiz noktada bırakın Play Off’u kümede kalma sıkıntısıyla karşı karşıya kaldık. Başarısızlık sonrası hoca değişirsiniz, futbolcu değişirsiniz bu da olmayınca yöneticilerin değişmesi gündeme gelir. Ben bu yaşananlardan sonra görevi bıraktım. Kongreyi duyurduk ve başkan adaylarının başvurusunu istedik. Başvuru olmadı. Kesinlikle aday olmayı düşünmüyordum. Arkadaşlarımızın baskısı ve takımın geldiği noktada ben İstanbul’dan Mustafa Taşkın da Pazar’dan, bu takımı düştüğü durumdan kurtaracak bir ekip oluşturuldu. Bu ışığı gördüğüm için devam kararı aldım ve yeni yönetimimizle inşallah bu kötü durumdan el birliği ile hep beraber kurtulacağız” dedi.

yang5-011.jpg

Başkan Yangın kongrede zaman zaman duygusal anlar yaşarken, gözyaşlarına da hakim olamadı.

pazarspor-018.jpg

Yapılan seçimde Hüseyin Yangın Başkanlığındaki yeni yönetim kurulu asıl üyeliklerine Cihan Ergenç, Rasim Atabey, Cengiz Tabak, Mustafa Atar, Kemal Karadeniz, Emin Yaşacan, Talat Günday, Uğur Gülek Balta, Mustafa Taşkın, Sami Kalyoncu, Ahmet Yavuz Hekim, Murat Karahan, Nurettin Altaylar, Musa Tafralı ve Rıfat Uluşahin getirildi.

Yedek üyeliklere ise Mahir Sarı, Mustafa kemal Balta, Hilmi Baltacı, Cüneyt Konan, Ali Güney, Mustafa Biber, Hüseyin Sabri Çilli ve Hüseyin Avni Terzi seçildi.

pazars7-005.jpg

Yeni yönetim kongrenin ardından ilk toplantısını gerçekleştirerek durum değerlendirmesi yaptı.

vid1.jpg

pazars2-016.jpg

pazars3-013.jpg

pazars4-011.jpg

pazars6-004.jpg

pazars8-004.jpg

galeri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
17 Yorum