1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor’un PFDK'ya itirazı kabul edildi
Pazarspor’un PFDK'ya itirazı kabul edildi

Pazarspor’un PFDK'ya itirazı kabul edildi

Araklı maçında kırmızı kart gören futbolcuları Evren’e 3 maç ceza verilmesinden sonra Pazarspor’un yaptığı itiraz kabul edildi.

A+A-

Pazarspor Kulübü’nden yapılan açıklamada Araklıspor maçında kırmızı kartla oyun dışında kalan Evren Erdeniz’e PFDK tarafından 3 maç ceza verildiği belirtilerek, “Bu karara avukat yöneticimiz Rıfat Uluşahin tarafından yapılan itiraz, TFF Tahkim Kurulu tarafından değerlendirilmiştir. Yapılan savunmanın içeriği ve hakem raporlarının eksikliği vurgusunu dikkate alan tahkim kurulu Evren Erdeniz için verilen cezanın yürütmesini durdurma kararı aldı. Bu durumda Pazar günü oynanacak Yimpaş Yozgatspor maçında görev verilmesi halinde oynayabilecek olan sporcumuz yarın Yozgat’taki kampa katılacak. Sporcu ile ilgili nihai karar soruşturma sonuçlanınca verilecektir. Halen 1 maç oynamayan sporcumuzun durumu tahkim kurulunun son kararına göre netlik kazanacaktır.” denildi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum