1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. PAZARSPOR'UN TEK EKSİĞİ TARAFTAR!
PAZARSPOR'UN TEK EKSİĞİ TARAFTAR!

PAZARSPOR'UN TEK EKSİĞİ TARAFTAR!

Pazarspor, pazar günü oynayacağı 6 puan ve final niteliğindeki Orhangazi maçında, Play Off heyecanını yaşayan, coşkulu taraftar desteği bekliyor.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Pazarspor’da pazar günü oynanacak Orhangazi maçının hazırlıkları günde çift idmanla devam ediyor. Puan cetvelinde alt alta 4 ve 5. sırada bulunan Pazarspor ile Orhangazispor arasında oynanacak maç, Play Off’a yükselecek takımların kaderini de büyük ortanda belirleyecek. 

pazarspor3.20130328002803.jpg

Pazarspor teknik direktörü Şevki Tonyalı, Play Off yolunda büyük bir mücadele verdiklerini ancak bu anlamda bekledikleri taraftar desteğine henüz ulaşamadıklarını vurgulayarak, “Play Off anlamında büyük bir avantaj yakaladık. Açıkça söylemek gerekirse seyircimizde bizim yaşadığımız heyecanı göremiyorum. 8 yıl bu takımın kaptanlığını yaptım o dönemde ortaya koyduğumuz mücadeleler, küme düşmeme adına hedef belirlediğimiz zamanlarda tel örgüler bile dolardı. Öyle bir heyecan, Pazarspor aşkı vardı. Bilemiyorum, doyumdan mı kaynaklanıyor ancak taraftarda henüz bu heyecanı göremedik. Taraftar, futbolun süsüdür. Maalesef bugün çok az bir taraftar desteğiyle takım gitmeye çalışıyor. Şu anda takım 2. lige doğru gidiyor, o potanın içerisindeyiz. Taraftarımıza biraz daha fazla iş düşüyor. Bu hafta, hava da güzel, umarız daha iyi olacak. Taraftarımızla bütünleşerek bu maçı kazanmak istiyoruz.” dedi.

pazarspor2.20130328002816.jpg

Sportif direktör Hasan balta da taraftara seslenerek, “Her geçen hafta sona bir adım daha yaklaşıyoruz. Bu anlamda ligin bitimine 6 hafta kaldı. 2 deplasmanda, 4 içerde maçımız var. İçerdeki ilk maçımız olan ve puan tabelasında da birebir rakibimiz olan Orhangazi maçı bizim için çok önemli. Takımda eksik oyuncu yok. Tek eksik klasik olarak her maçta bizi yalnız bırakan taraftarımızdan bahsetmek istiyorum. Dönem dönem tribünlerimiz eksik oluyor. Ama unutulmasın ki final gibi bir maç oynayacağız. Umarım ki Pazarspor sevdalıları bu maçta desteğini esirgemeyecek. Biz camia olarak 10 yıl önceki Çubuk maçında yaşanan coşkuyu hatırlamak istiyoruz. Coşkulu bir Pazarspor taraftarı önünde maça çıkmak istiyoruz.” diye konuştu.

pazarspor1.20130328002830.jpg

Pazarspor’un golcü oyuncusu Feyyaz ise maça çok iyi hazırlandıklarını ve galip gelmek için mücadele vereceklerini ifade ederek herkesi destek vermeye davet etti.

Pazar İlçe Stadı’nda Pazar günü oynanacak müsabaka, saatler yaz saati uygulaması nedeniyle 1 saat ileriye alınacağından, 14.30’da başlayacak.

HABERİN VİDEOSU

fotogaleri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum