1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor'un yeni hedefi Play Off
Pazarspor'un yeni hedefi Play Off

Pazarspor'un yeni hedefi Play Off

İlk devreyi küme potasında bitiren ve 2. yarıya yeni bir yönetimle giren Pazarspor'un yükselişi devam ediyor. Son 8 maçta 7 galibiyet 1 beraberlik alan Mavi Beyazlıların yeni hedefi Play Off ve 2. Lig. İşte Karşıyaka maçının o coşkusu ve açıklamalar:

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Evinde Karşıyaka’yı 2-1 mağlup eden Pazarspor’da adeta bahar yaşanıyor.

İlk yarısı 1-1 biten maçın 2. yarısında bulduğu golle maçı 2-1 kazanan Pazarspor’da maç sopnrası büyük bir coşku yaşandı.

pazars02-001.jpg

Özellikle Rize’deki taraftar gruplarının da desteğiyle seyircisini arkasına alarak oynayan Pazarspor 3 puanı alan taraf olurken yeni hedef de ilk 5 sıraya yükselip Play Off maçlarına kalmak ve yeniden 2. Lig’e geri dönmek oldu.

pazar01-001.jpg

Karşılaşma sonrası Pazar53 kamerasına konuşan Teknik Direktör Ergün Aytekin, Kulüp Başkanı Hüseyin Yangın ve maçta 2 golü atarak galibiyette önemli bir rol üstlenen Emre Gemici, Play Off gruplarına kalarak mücadeleye üst tarafta devam etmek istediklerini söyledi.

İşte maç sonrası yaşanan o sevinç ve Pazar53 kameralarına yapılan o açıklamalar:

vid1.jpg
 

galeri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
12 Yorum
İlgili Haberler