1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor'un yeni hocası Hakan Tecimer oldu
Pazarspor'un yeni hocası Hakan Tecimer oldu

Pazarspor'un yeni hocası Hakan Tecimer oldu

Pazarspor'da teknik direktörlük görevine Hakan Tecimer'in getirildiği duyuruldu.

A+A-

Pazarspor da 2016–2017 sezonu için Teknik Direktörlüğe Hakan Tecimer’in getirildiği duyuruldu.

Pazarspor kulübünden yapılan açıklamada, “Bir süredir görüşmelerin sürdüğü Tecimer ile bugün akşam saatlerinde yapılan görüşmelerin ardından her konuda anlaşmaya varıldı.  Uzun süre Fenerbahçe Futbol takımının formasını giyen ve Rizespor’da da futbol oynayan Hakan Tecimer Teknik Direktörlüğe Fenerbahçe alt yapı takımlarında başladı. 2012 yılından itibaren ise Milli takımlarımızda görev almakta.” ifadelerine yer verildi.

Yapılan açıklamada Futbol Şubesi As Başkanı İbrahim Karabekir’in, "Hakan Tecimer hocamız 2016–2017 sezonunda takımımızın başında görmek istediğimiz ve bir süredir de temasta bulunduğumuz hocamızdı. Bugün akşam saatlerinde kendisi ile yaptığım son görüşmenin ardından her konuda anlaşmaya vardık. Hocamız Milli takımlardaki görevini sonlandırmasının ardından, önümüzdeki hafta başında Pazar’a gelecek ve çalışmalarına başlayacak. Hakan Tecimer camiamız için yeni bir isim. Oldukça istekli hedefleri olan bir hocamız ve eminim ki bu sezon Pazarspor da güzel işlere imza atacak. Hep beraber Pazarspor’umuzu yeniden 2. Lig’e döndürmek için mücadele edeceğiz” dediği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
15 Yorum