1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pepe ve Topbaş Rize'de
Pepe ve Topbaş Rize'de

Pepe ve Topbaş Rize'de

Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Rize'de Ak Parti adaylarına moral verdiler.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT - Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Rize'de AK Parti milletvekili adaylarıyla görüşerek destek verdiler.
Rize'nin Dağsu Mahallesi'nde AK Parti Rize milletvekili adayları Ali Bayramoğlu, Lütfi Çırakoğlu, Hasan Karal ve Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı ile biraraya gelen Pepe ve Topbaş, Rize'de sürdürülen seçim çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.

Bakan Pepe, AK Parti'nin Rize'nin üç milletvekilliğini de alacağını iddia ederek, "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız ile birlikte Arhavi, Hopa, Bokça ve Artvin merkezdeki programlara katılacağız. Artvin'e giderken Rize'ye uğramadan geçmek mümkün değil. Rize, AK Parti için son derece önemli. Türkiye'nin her tarafında olduğu gibi Rize'de de bir seçim yarışı yaşanıyor" dedi.
Bakan Pepe, eski başbakanlardan bağımsız milletvekili adayı Mesut Yılmaz'ı kastederek, "Birisi artık eski, onu yaşını doldurmuş, sezonu kapatmış bir santrafor olarak görüyoruz. Bizim için esas olan yenisidir. Biz eskiye de saygı duyuyoruz ama şu anda takımda oynayan bizim için önemli. Sahaya çıkıp ayağına top gelen golü atacak olan önemli. Rize'de belediyemizi, arkadaşlarımızı ve üç adayımızı sahada ziyaret ettik. Rize çayını içtik. Rize'yi 3-0 yapacağız. Bölgeyi dolaşıyorum. Gittiğim her yerde AK
Parti'ye çok büyük ilginin olduğunu görüyorum" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum