1. HABERLER

  2. SEÇME VİDEOLAR

  3. Piton'u kedi sandı!
Piton'u kedi sandı!

Piton'u kedi sandı!

Tayland'da yaşayan bu çocuğun evcil hayvan anlayışı biraz farklı.

A+A-

Daha yavru iken eve alınan ve şimdilerde tabiri caizse dev boyutlara ulaşan yaklaşık 4 metrelik hayvan ile gece gündüz birlikte olan 7 yaşındaki Sambat görenleri hayrete düşürüyor.

Ailenin yavru iken eve aldığı yılan şimdilerde adeta bir dev ama bu durum aile üyelerini hiç rahatsız etmiyor. Özellikle 7 yaşındaki Sambat bir an olsun hayvanının yanından ayrılmıyor.

Ailenin annesinin, "Artık o benim kızım.Ondan istesek de ayrılamayız" dediği yılan aile üyelerine bir kez olsun saldırmaya kalkmamış.

Uzmanlar dev hayvanın beraber büyüdüğü aile üyelerini zararsız gördüğü için onlara bir şey yapmadığı dev yolanın en iyi oyun arkadaşı da 7 yaşındaki insan dostu.
Minik Sambat kimi zaman üzerinde uyuduğu 'Cameron' adındaki yılanının üzerinde yatarken, kimi zaman da ona sarılarak uyuyor.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum