1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pokut yaylasına doğa yürüyüşü
Pokut yaylasına doğa yürüyüşü

Pokut yaylasına doğa yürüyüşü

Pazar Dağcılık Rafting ve Doğa Sporları Kulübü (PADOSK) doğaseverlerin katılımıyla Pokut yaylasına bir yürüyüş gerçekleştirecek.

A+A-

Pazar Dağcılık Rafting ve Doğa Sporları Kulübü (PADOSK) tarafından yapılan açıklamada 2 Eylül 2007 Pazar günü Sal Pokut mevkiine günübirlik doğa yürüyüşü düzenleneceği belirtilerek, “Faaliyetimiz tüm doğaseverlere açık olacak. Katılmak isteyenlerin 1 Eylül Cumartesi akşamına kadar kulübümüze isimlerini yazdırmaları gerekmektedir. Katılımcıların mutlaka sırt çantası( 20–40 litre), yağmurluk, yedek tişört, çorap, en az 1,5 litrelik su kabı ve yemek ihtiyaçlarını yanında getirmeleri gerekmektedir. Gezimiz ücretli olup kişi başı ulaşım bedeli 20 YTL’dir. Faaliyet Pazar’da kulüp binası önünde 2 Eylül Pazar günü saat 8.30’da Pokut’a hareket edilmesiyle başlayacaktır.” denildi. Konuyla ilgili Kadir Ali Atacan’ın 0533 233 30 64 ve Ömer Şahingöz’ün 0542 836 6353 numaralı telefonlarından bilgi alınabileceği de belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum