1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pokut yaylasında doğa sefası
Pokut yaylasında doğa sefası

Pokut yaylasında doğa sefası

Kaçkar Dağları'ndaki yaylalara doğa gezisi düzenleyen Rizeli dağcılar Pokut ve Sal mevkiinde gönüllerince eğlendiler.

A+A-

Zekeriya SARIHAN
Rize'de Kaçkar Dağları'ndaki yaylalara doğa gezisi düzenlendi.
Verçenik Dağcılık ve Doğa Sporlar Derneği ve Pazar Dağcılık Rafting ve Doğa Sporları Kulübü (PADOSK) tarafından ortaklaşa düzenlenen yürüyüşe yaklaşık 75 kişi katıldı. Gezi kapsamında doğaseverler, Pokut ve Sal yaylalarında doğa ile buluştular.

Verçenik Dağcılık ve Doğa Sporlar Derneği üyesi ve gezi organizatörü Mustafa Ünüvar, yaptığı açıklamada, düzenledikleri gezinin katılımcılar için oldukça verimli olduğunu söyledi.

Pokut ve Sal yaylalarına yaptıkları gezilerde genellikle sis ve yağmurlu olduğunu ifade eden Ünüvar, bu seferki gezide ise sis ve yağmur olmayınca yaylaların ve dağların zirvelerinin güzelliklerinin daha iyi görülebildiklerini kaydetti.

Yaptıkları doğa yürüyüşlerinde çevreye zarar vermemeye özen gösterdiklerini vurgulayan Ünüvar, bundan sonra düzenleyecekleri doğa gezilerine katılmak isteyenlerin kulüplerine başvurabileceğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum