1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Polis memuru Cankurtran'da uçuruma yuvarlandı
Polis memuru Cankurtran'da uçuruma yuvarlandı

Polis memuru Cankurtran'da uçuruma yuvarlandı

Artvin'de meydana gelen trafik kazasında bir polis memuru hayatını kaybetti. Otomobili ile uçuruma yuvarlanan polis memurunun cesedi güçlükle çıkartıldı

A+A-

Artvin'de meydana gelen trafik kazasında bir polis memuru hayatını kaybetti. 

kaza01-008.jpg

Edinilen bilgiye göre, Erzurum'un Oltu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Halil Duman (36) yönetimindeki 75 AV 007 plakalı otomobil, Borçka-Hopa karayolunun 650  rakımlı Cankurtaran mevkisinde yaklaşık 200 metrelik uçurumdan aşağıya yuvarlandı. Kazada polis memuru hayatını kaybetti. 

Kaza ihbarının ardından olay yerine giden İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü, jandarma ve sağlık ekipleri, Duman'ın cansız bedenine ulaştı.

kaza02-007.jpg

Ekipler, Duman'ın cesedinin bulunduğu yerden halatlar yardımıyla güçlükle yola çıkarıldı. Ceset daha sonra ambulansa alınarak otopsi yapılmak üzere Trabzon Adlı Tıpa sevk edildi.

Kaza nedeniyle karayolu bir süreliğine ulaşıma kapanırken, yol daha sonra tekrar ulaşıma açıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum