1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Polisten müdürüne sarı kart!
Polisten müdürüne sarı kart!

Polisten müdürüne sarı kart!

Polis haftası nedeniyle Rize Emniyet Müdürlüğü ile kentteki ünlüler arasında düzenlenen halı saha maçında ilginç görüntüler ortaya çıktı.

A+A-

Mustafa BAYRAK & Muhammet KAÇAR - Polis haftası nedeniyle Rize Emniyet Müdürlüğü kentteki ünlüler arasında düzenlediği halı saha maçı sırasında karşı takımdaki Vali yardımcısı Fuat Gürel’e faul yapan Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş’a karşılaşmanın hakemi Polis memuru Haydar Çay sarı kart gösterdi. Kendisine kart gösteren hakemin maç sonunda Polis memuru olduğunu öğrenen Demirtaş “Bu hareketini ayrıca biz takdir edeceğiz” diye konuştu.

Rize Emniyet Müdürlüğü Polis haftası nedeniyle kentteki Protokol ve Sivil toplum örgütleri temsilcileri ile halı saha maçı düzenledi. Sahil kompleksindeki star halı sahada düzenlenen maça İl Jandarma Alay komutanı Albay Erol Çelik, Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş, 82 Yıl Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Lütfü Çırakoğlu,Vali Yardımcıları Fuat Gürel ve Ahmet Altuntaş, Baro Başkanı Avukat Harun Mertoğlu ile İl genel meclisi başkanı Rahmi Metin ve Polis müdürleri katıldı. Kırmızı ve beyaz takımlar halinde sahada mücadele eden ünlüler karşılaşmanın 20 dakikalarında dökülmeye başladı. Saha kenarına çıkarak dinlenen ünlüler daha sonra yeniden sahaya döndü. İlk yarısı kırmızı takımın 5–4 üstünlüğü ile sona eren maç sırasında Vali yardımcısı Fuat Gürel’e faul yapan Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş’a karşılaşmanın Polis memuru olan hakemi Haydar Çay tarafından sarı kart gösterildi. Aynı zamanda profesyonel hakem olan Çay’ın bu hareketi maçı izleyenlerden alkış aldı. Emniyet Müdürü Demirtaş ise karara itiraz etti.

Kırmızı takımın 8-6 üstünlüğü ile sona eren maç sonunda kendisine sarı kart gösteren hakemin Çevik kuvvet şube müdürlüğünde Polis memuru olduğunu öğrenen Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş, Hakeme “Sen Polis misin, vay vay vay” diyerek “Polis olmasına rağmen ne kadar objektif bir yönetim sergiledi görüyorsunuz, ama biz ayrıca bu hareketini taktir edeceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum