1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Proje kapsamında öğrencilere doğa sevgisi aşılanıyor
Proje kapsamında öğrencilere doğa sevgisi aşılanıyor

Proje kapsamında öğrencilere doğa sevgisi aşılanıyor

Pazar Necat Sağbaş Anadolu Lisesi’nin de katıldığı Türkiye-İtalya Etwinning ortak projesi kapsamında değişik iller ve ülkelerden öğrencilere doğa sevgisi aşılanıyor.

A+A-

Pazar Necat Sağbaş Anadolu Lisesi Beden eğitimi ve Spor Öğretmeni Seher Bekâr, projeyle ilgili yaptığı açıklamada, “Let every child have a tree, yani ‘her çocuğun bir ağacı olsun’ e-twinning projesine ortak olmuştur. 10 Türk ve 2 İtalyan öğretmen ortağı bulunan uluslararası boyuttaki proje 60 öğrenciyle beraber yürütülmektedir. Proje şubat ayında çalışmalarına başlamıştır. Ülke içinde Konya, Ordu, Amasya, Ankara, Karabük, Kocaeli ve Rize illerinin katıldığı projeye İtalya’dan ise AIROLA (BENEVENTO), Bologna (Bo) şehirlerinden katılım sağlanmaktadır. Projenin amacı öğrencilere ağaç ve doğa sevgisini aşılamak, sorumluluk alıp ağaç dikmelerini sağlamaktır. Proje farklı iklimlerde ve ülkelerde yaşayan öğrencilerin diğer coğrafyaları tanımasını sağlamayı aynı zamanda tohum alışverişi yapmayı da hedeflemektedir. Farklı coğrafyalardan ortakların katıldığı projeye Rize’de okulumuz Pazar Necat Sağbaş Anadolu Lisesi ev sahipliği yapmaktadır.” dedi.

prj.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum