1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Rafting sezonu törenle açıldı
Rafting sezonu törenle açıldı

Rafting sezonu törenle açıldı

Artvin'de Vali Cengiz Aydoğdu'nun da katıldığı rafting ve kano sezonu açılışı törenle yapıldı. Çoruh nehrinin hırçınlığı bu yılki açılışı geciktirdi.

A+A-

Artvin'in Yusufeli ilçesinde rafting ve kano sezonu, düzenlenen törenle açıldı.
Yusufeli ilçe merkezi Derekapı Sarıgöl Deresi mevkiinde Yusufeli Kayak Rafting ve Dağcılık İhtisas Spor Kulübü'nün organize ettiği sezon açılışı töreninde kurdeleyi Artvin Valisi Cengiz Aydoğdu kesti.


Açılışta bir konuşma yapan Vali Aydoğdu, "Çoruh Nehri, Artvin ve Türkiye için pek çok imkanı içinde barındıran bir kaynak. Bu yıl Çoruh'un biraz hırçın olması nedeniyle sezon bir ay geç açıldı. Ama yaz boyu devam edecek. Bütün sporcularımıza başarılar diliyorum, hayırlı ve uğurlu olsun. Kazasız ve belasız bir sezon diliyorum" ifadelerini kullandı.

Açılışa Artvin İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Birol Şimşek, DSİ 26 Bölge Müdürü Sezai Sucu, Yusufeli Kaymakamı Kenan Eskin, Yusufeli Ratfting ve Kano Derneği Başkanı Osman Kılıçlıoğlu ile çok sayıda vatandaş katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum