1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ramazan’ın son günleri
Ramazan’ın son günleri

Ramazan’ın son günleri

Ramazan ayının son 2 gününe girilirken toplu iftar yemekleri de birbirini kovalıyor.

A+A-

Abdullah UZUN
Pazar Dağcılık Rafting ve Doğa sporları kulübü(PADOKS) Pazarspor tesislerinde spor severlere ve Pazar halkına iftar yemeği verdi.
Yemeğe Pazar Kaymakamı Yalçın Sezgin, Emniyet Müdürü Mustafa Kavruk, belgeselci Cemal Gülas, Ardeşen Dağcılık kulübü temsilcileri, Sivil Toplum Örgütlerinin temsilcileri, esnaflar ile kulüp üyeleri katıldı.
 
PADOKS Başkanı Kadir Ali Atacan 2006 yılında kurulan ve 58 üyesi bulunan derneğin ilçenin tanıtımında aktif rol aldığını belirterek, “PADOKS olarak bu sene Ocak ayından itibaren sporcularımızdan 4’ünü Türkiye Dağcılık Federasyonu’nun hazırladığı eğitimlere gönderdik. 4’ü il dışında olmak üzere 20’yi aşkın faaliyete imza attık. İl dışında Niğde-Demirkazık, Kayseri-Erciyes, Erzincan-Kemaliye ve Trabzon-Doğankaya’ya, Rize’de ise 3 bin 500 metre üzerinde birçok tırmanışlar ile halka açık olan doğa yürüyüşleri gerçekleştirdik. Kulübümüze üye olmak isteyen genç ve yaşlıların müracaatları devam ediyor. İlk kez ilçemizde düzenlemiş olduğumuz yemeğe katılanlara ve sponsorluk yapan esnaflarımıza teşekkür ediyorum.” Dedi.

Yemekte bir konuşma yapan Pazar Kaymakamı Yalçın Sezgin de PADOKS’un kurulmasından kısa bir süre sonra çok güzel sportif faaliyetlere imza attığını belirterek, “Sağlıklı spor yapılması için kulübün maddi ve manevi desteklenmesi gerekmektedir. Pazar halkının böyle güzel faaliyetlerde bulunan spor kulüplerine destek vermesi gerektiğine inanıyoruz. Bizler de gereken desteği sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

Pazar Merkez Talebe Yurdu’ndaki iftar yemeğine ise ilçe esnafları katıldı. Merkez Yurt yemekhanesindeki iftarda da Ramazan ayının getirdiği feyiz ve bereketin daim olması adına niyazda bulunuldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum