1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Resimde birincilikler hep onların
Resimde birincilikler hep onların

Resimde birincilikler hep onların

Resim yarışmasında Türkiye 1'inciliğini elde ederek adını duyuran Pazar A. mesut Yılmaz İlköğretim okulu, TOKİ yarışmasında da Rize 1.'incisi oldu.

A+A-

Naci GÜVEN - Ahmet mesut yılmaz ilköğretim okulu 7/B sınıfı öğrencilerinden Emine Altun, Toki idaresi tarafından düzenlenen “Benim evim, Benim Şehrim” adlı resim yarışmasında Rize il birinciliğini kazandı.
Okul müdürü Yunus Yenikurtuluş, başarılarının tesadüf olmadığını daha önce de gösterdiklerini ve resimde Türkiye birinciliği kazandıklarını belirterek, “Bugün de yine resim dalında bir öğrencimiz İl birincisi olarak 29 Mayıs’ta Ankara’da düzenlenecek ödül törenine katılmak üzere velisi ile başkente gittiler. Bu yarışmalarda emeği geçen görsel sanatlar öğretmenimiz Şefika Hacısalihoğlu'nu göstermiş olduğu çabalarından dolayı okul idarecisi olarak kutluyorum. Ayrıca öğrencilerimizin başarıları ve okullarını en iyi şekilde temsil etmeleri bizi çok mutlu etti” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
13 Yorum