1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Rıdvan Fener'e de Zico'ya da şaştı
Rıdvan Fener'e de Zico'ya da şaştı

Rıdvan Fener'e de Zico'ya da şaştı

Fenerbahçe'de şeytan olarak unvan elde eden Rıdvan bile dünkü maçta Zico'nun yaptığı şeytanlığa şaşırdı!

A+A-

Bence dün gece sahaya çıkan takımın performansı herkesi şaşırttı... Çok mücadele ettiler, çok koştular... Zaman zaman çok iyi işler yaptılar...

Zico herkesi şaşırtan bir on birle sahaya çıkmıştı. Öylesine bir on bir ki, ideal kadro diye Anderlecht maçına çıkan takımdan bir kişi sahada yoktu. Ama bu on bir, iki tane hazırlık maçı oynamıştı. Maç temposunu kazanabilmek adına. Hem Karşıyaka, hem de PAF takımı ile...

Bence dün gece herkesi şaşırtan asıl olay bu oyuncuların performansıydı. Çok mücadele ettiler, çok koştular. Zaman zaman da iyi işler yaptılar. Sadece heyecan nedeniyle küçük hatalar oldu. Maçın başında gelen iki gol Gaziantepspor'u disiplinden kopardı. Ama özellikle ikinci yarıda savunma arkasına atılacak her top tehlike yaratacak diye düşünülürken, ilk yarının sonunda yenilen gol rakip takımın direncinin kırılmasını engelledi.

İkinci yarıda da savunmayı kontrollü tutup, beraberliği kovaladı Gaziantepspor. Savunma bir kere hata yaptı, o da gol oldu. O pozisyonda sahanın iyi oyuncularından Can'ın bir anlık hamle hatası pahalıya yol açtı. Ama pozisyonda çizgi kenarındaki iki oyuncunun orta yaptırması da hataydı. Savunmadaki Gökhan, Can, Yasin, Vederson dörtlüsü genelde başarılı bir performans ortaya koydu. Önlerindeki Selçuk da katkıda bulundu. Uzun süredir 90 dakika oynamayan Selçuk çok koştu, faydalı işlere imza attı. Birkaç tane gereksiz top kayıpları yaptı ama savunmanın önünde iyiydi. Kemal de uzun süredir oynamıyordu. Oyunun belli bölümlerinde iyi, belli bölümlerinde silikti. Bu da normal.

Semih sahanın yıldızı

Alex'in bölgesinde Ali Bilgin oynadı. İyi niyetli ama etkili değildi. Colin Kazım ikinci yarı kendini gösterdi. Gökhan'dan fazla destek bulamaması hücumda daha da etkili olmasını engelledi.

Maçın adamına gelince; tabii ki Semih. Bu sistemde mevcut kadronun birinci oyuncusu benim diye mesaj verdi. Hoş bu mesajı hep veriyor ya... Attığı gol, attırdığı gol değil onu maçın adamı yapan. Sırtı dönük Gaziantep stoperlerine maç boyunca üstünlük sağlamasından ve savnumayı presiyle rahatsız etmesinden dolayı çok ama çok beğendim Semih'i.

Antep takımının savunmayı organizasyonunu zayıf buldum. Yoksa açık futbol oynamayı düşünüyorlar. Savunmayı düzeltirlerse ligde orta sıralarda yer bulurlar.

Milliyet

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız