1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rıza Çalımbay transfer istedi!
Rıza Çalımbay transfer istedi!

Rıza Çalımbay transfer istedi!

Süper liginin ikinci yarısına galibiyetle başlayan Ç.Rizepspor' da Teknik Direktör Rıza Çalımbay takıma takviye yapılmasının şart olduğunu söyledi.

A+A-

Süper ligin ikinci yarısına Antalyaspor galibiyetiyle başlayan Rizespor'da 3 puanın sevinci yaşanırken Teknik direktör Rıza Çalımbay, transfer yapılmasını istedi. Dar bir kadroya sahip olduğunun altını çizen Çalımbay, "22 kişilik kadrom var. Mutlaka 2 oyuncu almamız şart. Altan ve Emrah da oynayacaklar ama bizim kesinlikle futbolcu almamız gerekir. Yönetimle görüşeceğim zaten bir yabancı kontenjanımız boş gerekirse bir yabancı orta saha oyuncusu istiyorum" dedi.
Transfer istediğini ancak kararı yönetimin vereceğine de dikkat çeken Rıza Çalımbay, "Yönetim uygun görürse transfer yapmamız gerek. Antalyaspor maçında bu eksikliğimiz de göründü. Rizespor olarak bu galibiyete seviniyoruz ama almamız gereken derslerde var bununda farkındayız. Hayatı derecede önemli bir maç kazandık. Ancak sonuçta kazanmamız gereken bir karşılaşmayı kazandık. Önümüzde kazanmamız gereken daha çok kritik ve telafisi olmayan maçlarımız var. Bu yüzden eksiklerimizi gidermek zorundayız" dedi.
Antalyaspor maçında hatalarının olduğunu bunları da çok çalışarak gidereceklerini kaydeden Çalımbay, "Şuanda tek düşüncemiz bu hafta deplasmanda oynayacağımız Sivasspor maçı. Buda bizim açımızdan çok kritik bir karşılaşma olacak. Bu deplasmandan iyi bir şekilde dönersek git gide üstüne koyarak yolumuza devam edeceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız